Tamara van vliet positionering copywriting

Ceo Boat Experience

Binnen één maand je Hoogwaardige aanbod van bijv. 5, 10 of 20 k verkopen & creëer tevreden klanten met 5- sterren recensies.

Tamara van vliet positionering copywriting

Ceo Boat Experience

Binnen één maand je Hoogwaardige aanbod van bijv. 5, 10 of 20 k verkopen & creëer tevreden klanten met 5- sterren recensies.

VERKOOP CONSISTENT JE AANBOD VAN 5, 10 OF 20K VIA STRATEGISCHE TEKSTEN OP INSTAGRAM

5/5
Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Datum: Woensdag 20 september 2023
Tijd: 9.00 - 17.00 uur

Iedereen kan een aanbod ontwikkelen van 10 of 20k. Maar bijna niemand weet hoe je een Hoogwaardig Aanbod ook daadwerkelijk verkoopt & waarmaakt. Zonder dat hiervoor heel veel tijd van jou persoonlijk nodig is.

Tijdens dit exclusieve 1-daagse Business Retreat voor gevorderde ondernemers combineren we een ultiem gevoel van ontspanning tijdens een heerlijke boottocht over de Loosdrechtse Plassen samen met een Business Class.

Na deze dag ben jij de CEO, die jouw hoogwaardige aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k binnen één maand daadwerkelijk verkoopt. Bovendien weet je dit waar te maken en creëer je tevreden klanten & 5- sterren recensies. Dit gaat de marketing voor jou doen en zorgt weer voor een nieuwe aanwas van goedbetalende klanten.

Tamara van Vliet Business strateeg opschalen met een vrije agenda

Dit gaan we doen tijdens de CEO Boat Experience:

Na de Business Class gaan we de boot op...

Je krijgt ook een exclusief kijkje in mijn keuken. Ik vertel je over de besluiten die ik heb genomen, waardoor ik 16 uur aan tijd per week ging besparen en jaarlijks mijn omzet verdubbel. Met tevreden klanten die mij zelfs cadeaus opsturen uit dankbaarheid.

Na de Businessclass gaan we de boot op en varen we tijdens de middag 3 uur over de Loosdrechtse plassen met een zacht zomerbriesje door je haren. Onder het genot van een hapje en een drankje is er gelegenheid om te netwerken met ambitieuze gelijkgestemde ondernemers.

Groei door met een bedrijf, waarbij je de ruimte hebt voor dat wat écht belangrijk is voor je. Zoals je gezin. Leuke dingen doen. You name it 😉.

Onderstaand zie je een filmpje met een impressie van de geweldige locatie!

CEO BOAT EXPERIENCE

Datum: Woensdag 20 september 2023
Tijd: Van 9.00 – 17.00 uur

Locatie: Het Kompas 
Oud- Loosdrechtsedijk 203 
1231 LW Loosdrecht

Inclusief: Een overheerlijke 2-gangenlunch in het restaurant van het Kompas. Koffie, Thee. En een luxe borrelplank met wijn (wat moeten we zonder wijn op een boot? 😉 ) aan boord. 

Er is beperkt plek op de boot.

EARLY BIRD TICKET

€ 597,-

€ 597,-

excl. btw

Ervaringen

BONUS

Creëer een Hoogwaardig aanbod van 10 of 20k

Twijfel je of de CEO BOAT EXPERIENCE voor jou is?

Twijfel je of de CEO Boat Experience is wat jij nu nodig hebt? Stuur me dan even een bericht via mijn contactformulier. Dan denk ik even met je mee.

In 2019 pakte ik de kans van iets dat onmogelijk leek...

Het begon allemaal toen ik mijn stuit kneusde na de bevalling van mijn zoontje, waardoor ik niet lang meer kon zitten.

Ik werd 100% afgekeurd, maar weigerde om bij de pakken neer te gaan zitten.

Het was voor mij het startschot om mijn bedrijf te beginnen, maar dan wel op mijn eigen voorwaarden, zodat mijn lichamelijke klacht geen issue is, ik volop kan genieten van de jonge jaren van mijn zoontje Milan (5jr) en dochtertje Fenna (2jr) en bovendien het liefst 5x per jaar op vakantie ga ;).

Ik geloof dat het niet nodig is om keihard te werken en jezelf continu maar te moeten schikken naar je bedrijf, maar dat je je bedrijf mag bouwen rondom jouw ideale leven.

Daarom is het mijn missie om gevestigde ondernemers te helpen doorgroeien met hun bedrijf, terwijl zij de ruimte hebben voor dat wat écht belangrijk is. Je gezin. Leuke dingen doen. Genieten van de kleine dingen in het leven.

De afgelopen jaren heb ik hierbij meer dan 300 ondernemers geholpen.

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Tamara van Vliet

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Je bent een gevestigde ondernemer met een dienstverlenend bedrijf, zoals een HR Expert, marketeer, (financieel) adviseur, coach of consultant.
  • Je bent een expert in jouw vakgebied en vindt het belangrijk om kwaliteit aan je klanten te leveren.
  • Je bent zichtbaar via online kanalen, zoals je website, social media, podcasts, video’s of emailmarketing etc.
  • Je wil jezelf (in elk geval met één aanbod) in het hogere segment positioneren.
  • Startende ondernemers (tenzij je al wel veel ervaring hebt binnen jouw expertise)
  • Je een fysiek product verkoopt of enkel wil focussen op goedkopere online cursussen.
  • Je niet online zichtbaar wil zijn voor je bedrijf.
  • Je jouw bedrijf niet in het hogere segment wil positioneren.

We hebben een geweldige luxe en sfeervolle locatie voor dit event! Heb je het filmpje al gezien op deze pagina? 😍

Het Kompas 
Oud- Loosdrechtsedijk 203 
1231 LW Loosdrecht

Ik hoop natuurlijk dat het fantastisch mooi weer wordt en als het droog is en een beetje bewolkt, dan weet ik uit ervaring dat het alsnog heerlijk varen is met een blazer aan oid.

Mocht het echt pijpenstelen regenen, dan is er een plan B. In dat geval gaat de boottocht niet door, maar zullen we de netwerkborrel in het restaurant van het Kompas voortzetten. Waarschijnlijk met een wijnproeverij (ik ben nog een leuk plan B aan het regelen 🙂 ).

De dag gaat dus sowieso door.

Er wordt geen geld teruggegeven, maar je bent wel vrij om je ticket aan iemand anders te geven of te verkopen.

Ja.

Voorafgaand aan de CEO Boat Experience ontvang je de toegang tot mijn Masterclass van 1,5 uur, waarin je een hoogwaardig aanbod van bijvoorbeeld 5, 10 of 20k gaat ontwikkelen. Op 21 augustus van 10.00-11.30 uur kan je live meedoen met de masterclass en je vragen aan mij stellen. Meld je jezelf later aan voor de CEO Boat Experience of kan je er niet live bij zijn, dan ontvang je de opname. De opname blijft dit hele jaar nog beschikbaar voor je (Let op: Dit geldt alleen wanneer je een ticket voor de CEO Boat Experience koopt. Wanneer je enkel deelneemt aan de gratis masterclass, blijft de opname slechts 48 uur beschikbaar).

Tijdens de CEO Boat Experience borduren we hierop voort en zijn er o.a. twee hot seats, waarin we een hoogwaardig aanbod van iemand gaan tweaken. Dit kan jij zijn of je kan er lering uit trekken voor jouw aanbod.

We zijn bovendien met een kleine groep, dus er is ruimte om je persoonlijke vraagstuk over je hoogwaardige aanbod aan mij voor te leggen.

Dit overhandig je aan jouw klanten om een fijne samenwerking en optimaal resultaat uit jouw aanbod te stimuleren.

Ik niet ;). Wat ik vaak merk is dat mijn klanten het zelf niet kunnen zien, maar wel met mijn hulp ;). Stuur me gerust een DM op Instagram of een mail als je twijfelt of dit wel mogelijk is voor je.

Zoals bij al mijn livedagen: Dit is geen dag waarop je “geïnspireerd” wordt en de halve dag aan het luisteren bent. We gaan daadwerkelijk aan de slag. Ik deel kort een belangrijk inzicht uit de theorie en vervolgens zit je in de implementatie- modus, zodat je direct het geleerde gaat toepassen.

En bovendien sta je er niet alleen voor. Ik denk 1-op-1 met jouw vraagstuk mee. En nog 9 ambitieuze ondernemers denken ook met je mee ;). 

En dat is precies wat de CEO Boat Experience zo waardevol maakt.

Je gaat niet naar huis met nog een batterij aan actiepunten, waar je óók nog ergens tijd vandaan moet zien te halen om deze uit te voeren (en wat vervolgens een half jaar blijft liggen)…

Na deze dag heb je een gefinetuned Hoogwaardig aanbod van bijvoorbeeld 10 of 20k staan.

Marketing & sales moet je toch al doen. Door de tweaks die je tijdens deze dag leert, doe je het hierna alleen een stuk effectiever. Ik geloof dat je hiermee in staat bent om je hoogwaardige aanbod binnen één maand te verkopen aan minimaal 1 klant.

Bovendien staat na deze dag je succesguide. Het document wat je overhandigt aan je klanten, zodat je hen stimuleert om de beste resultaten te behalen met jouw hoogwaardige aanbod. Misschien wil je er hierna nog een keertje overheen lezen of de lay- out in jouw huisstijl (laten) gieten. Maar meer werk heb je er niet aan.

Je leert van mij de strategieën en tweaks in je aanbod, marketing & sales, waar je een tonnenomzet (extra) mee kan draaien met slechts een handjevol klanten. En het is grotendeels geïmplementeerd na deze dag. Deze dag gaat je dus juist tijd (en geld) opleveren.

Claim nu je ticket