6 stappen om je omzet te verhogen

???????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????????????? ????????????????.

Er was een hittegolf van twee weken lang. Augustus: dé vakantiemaand, waarvan je zou denken dat heel Nederland op zijn gat ligt. Na het zetten van drie stappen liep ik al te puffen door de hitte, want ja ik ben zwanger. En we waren ook nog eens de zolder aan het verbouwen voor als de kleine straks komt.

Klinkt niet echt als de ideale maand om te knallen met je business he?

Toch draaide ik in Augustus mijn hoogste omzet tot nu toe! Say what?!

Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen, deel ik graag met je. Er gingen een aantal dingen praktisch en mentaal aan vooraf.

Ten eerste kan ik mijn bevalling niet bepaald uitstellen en wilde ik nog 1 ronde van mijn programma Meer Klanten Aantrekken draaien, voordat ik met verlof ging. Dus in Augustus starten, kwam voor mij gewoon het beste uit. En ik geloof heel sterk dat je je business om jouw leven heen moet bouwen en niet andersom.

Dus ik besloot geen oordeel te hebben over of mensen nu wel of geen zin hebben om in Augustus te starten met een programma. Ik gooide alle excuusjes overboord. Geen hittegolf, verbouwing of zwangerschap hield me tegen. Simple as that.

Maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet.

Deze 5 praktische stappen horen er ook nog bij:

1. Zorg dat iedereen begrijpt wat je doet en voor wie. En dat je steeds opnieuw zichtbaar bent met dezelfde boodschap en jouw visie.

2. Verkoop niet jouw oplossing (5 online modules + 8 gesprekken met jou), maar het resultaat. Je hoort mij nooit zeggen: ik help je met je online marketing. Maar wel: Ik help je om een continue klantenstroom te genereren.

3. Als iemand anders zegt dat je goed bent, dan werkt dit 10x krachtiger, dan wanneer je het zelf zegt. Deel daarom rijkelijk reviews!

4. Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Heb je grote ambities en wil je gewoon groeien met je bedrijf? Neem dan elke keer een stapje uit je comfortzone, zodat je next level kan gaan. Zo gaf ik mijn eerste live online masterclass.

5. Geef mensen een reden om NU te kopen. Van nature blijven we een keuze namelijk eeuwig uitstellen. Er is altijd wel een reden waarom het nu eigenlijk beter niet uit komt. Start op een bepaalde datum, geef een korting o.i.d. Of je gaat gewoon net als ik met verlof ????. Werkt als een tierelier kan ik je vertellen ????.

???????????? ???????????? ???????????? ???????????? ???????????????????????? ???????????????????? ???????????????? ?????????????????????????????

In mijn snelcursus Van Volger naar Klant leer ik je in 4 dagen hoe je van Volgers betalende klanten maakt, zodat je niet langer aan het aanrommelen bent, maar focus hebt op de stappen die je te zetten hebt om een continue klantenstroom te genereren.

Voor 47 euro kan je direct beginnen!

Klik hieronder voor meer informatie en aanmelden.