Kies en je wordt gekozen

Als je iedereen probeert te helpen, dan help je uiteindelijk niemand. Klanten lopen jou dan namelijk straal voorbij.

Durf te kiezen en je wordt gekozen.

Daarom stelde ik mezelf in mijn vakantie opnieuw (ik blijf dit altijd aanscherpen) de vraag:

“Welke klanten geven mij de meeste energie? Bij welke klanten sta ik echt te springen om met ze te werken? En welke eigenlijk niet?”

Dat zijn de klanten, die wat minder tijd hebben om het te gaan flikken met hun bedrijf! De businessmoms of ondernemers met een lichamelijke beperking, die het zichzelf eigenlijk niet kunnen permitteren om dingen 100x verkeerd te doen, want ze hebben al zo weinig tijd.

Als moeder met bekkenklachten heb ikzelf namelijk een hele andere aanpak, dan de ondernemers, die wel de tijd hebben om 40 uur (of meer) te werken. En ik merk dat veel moeders hierin vastlopen.

Het is dan ZO belangrijk om slim te werken, in plaats van maar door te beuken. En ik weet dat het voor deze groep ondernemers ook mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen. Ik zie het zelfs als kracht, dat je in veel minder tijd, meer gedaan kan krijgen.

En dít zijn de ondernemers op wie ik me wil focussen, waar mijn hart een sprongetje van maakt als ik weer zie dat een moeder met voorheen geldstress of iemand met een uitkering, die door de maatschappij is “afgeschreven” het tóch voor elkaar krijgt om zijn eigen boontjes te doppen en een bedrijf kan bouwen, die je financiële en mentale vrijheid oplevert! Daarvan ga ik AAN!

Dus het besluit dat ik heb genomen is dat ik ga uitdragen dat ik er ben voor de businessmoms en ondernemers met een beperking, die slimmer willen gaan werken in plaats van harder.

Ben jij een businessmom of een ondernemer met een lichamelijke klacht en wil je meer klanten & omzet genereren via je social media, je website & mailinglijst?

Elke maand selecteer ik twee ondernemers voor een Gratis Groeisessie van 45 minuten, waarbij ik minimaal twee gouden tips geef om te groeien met je bedrijf. Wil je hiervoor in aanmerking komen?

Klik hier om een Gratis Groeisessie aan te vragen