Tamara de Jong - Meer vrijheid door een continue klantenstroom via je website, social media en mailinglijst

Zelfs de allerbeste businesscoach of marketingexpert kan jou niet helpen als je aanbod niet goed in elkaar steekt.

9 van de 10x help ik mijn klanten om hun aanbod opnieuw op te bouwen, omdat ze bijvoorbeeld veel te veel kleine online producten of diensten aanbieden tegen een lage prijs. Daar krijgen je klanten alleen maar keuzestress van: “Welk aanbod past er nu het beste bij mijn situatie?” vragen ze zichzelf dan al gauw af.

Zelf denk je misschien dat je door die lage prijs makkelijker klanten krijgt, maar je klanten zullen zich juist eerder afvragen of je dienst wel waardevol genoeg is.

Anderzijds gebeurt het ook dat ondernemers zogenaamde “monsterproducten” aanbieden. Ze bieden ál hun kennis in bijvoorbeeld één halfjaar- traject aan. De stap voor je klanten om hier JA tegen te zeggen is huge! Het is mentaal en financieel veel te overweldigend.

Hoe bouw je je aanbod dan goed op, zodat klanten wel over de streep komen?

Knip de oplossing die jij aanbiedt in stukjes op, zodat de stap om te nemen zowel mentaal als financieel behapbaar blijft voor je klanten. Je hoeft je klant niet in 1x van A tot Z te helpen. Ze zijn al méga geholpen als jij ze van A naar B brengt en vervolgens van B naar D en van D naar H.

Stel je voor dat ik een startende ondernemer ga uitleggen hoe hij personeel aan neemt. Daar zit hij nog helemaal niet op te wachten ????. Die Z oplossing komt later wel.

Wil jij jouw aanbod strategisch in de markt zetten, zodat je een onweerstaanbaar aanbod krijgt, waar je klanten moeiteloos JA tegen zeggen?

In mijn programma Meer Klanten Aantrekken help ik je hiermee, zodat jij een continue klantenstroom gaat creëren.

Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof en daarom heb ik een super toffe early bird actie opgezet met 250 euro korting voor de snelle beslissers!

Klik hieronder voor meer informatie en het aanvragen van een Gratis Matchcall.