De snelheid waarmee jij keuzes maakt, bepaalt je succes

Zitten mensen hier wel op te wachten? Is dit aanbod wel goed genoeg? Weet ik nu wel zeker of ik voor deze ideale klant wil gaan? Welke naam zal ik dit programma geven?

Twijfel de twijfel, de twijfel…????

Ik zie het om mij heen veel gebeuren dat ondernemers oneindig aan het twijfelen zijn. Ze zitten vast in gedachtes en zijn daardoor totaal niet vooruit te branden.

Super zonde, want hierdoor sta je in feite op je eigen rem en gaat er veel kostbare tijd verloren.

Zelf had ik hier in het begin ook moeite mee, omdat ik alles “perfect” doordacht wilde hebben, voordat ik met iets zou beginnen of het online zou zetten.

Wat mij hierbij enorm heeft geholpen is door je bedrijf niet als een blok beton te zien, maar als iets dat met jouw groei mee beweegt.

Een keuze is nooit definitief, je kan altijd weer bijsturen als je een andere doelgroep toch leuker vindt, je inmiddels nog meer inhoudelijke kennis hebt opgedaan of een betere naam bedenkt voor je aanbod.

Maar door niet te kiezen sta je wel zo stil als een blok beton????.

Inmiddels heb ik het mijzelf aangeleerd om snel te beslissen. Tak, tak en door. En later evalueer ik dan waar ik bij ga sturen. Want geloof me: vooraf WEET je het ook gewoon niet en KAN je het ook niet allemaal bedenken.

De antwoorden of iets wel of niet bij jou past of hoe iets nóg beter kan, komen pas als je in beweging bent.

Één van de dingen die ik als coach doe, is dan ook om mijn klanten te helpen om niet te zwaar te tillen aan beslissingen en daarmee de snelheid erin te brengen.

Hoe makkelijker je besluiten kan nemen, hoe sneller je zal groeien met je bedrijf!

Dus waar mogen bij jou de remmen los gegooid worden en welke knoop ga jij nu gewoon doorhakken? ????

Let’s Go!

Wil jij een succesvolle business runnen in 24 uur per week? Op Instagram deel ik bijna dagelijks tips & inzichten om je bedrijf te laten groeien.

Volg me via @tamaradejong1