Krijg op 80% van je verkoopgesprekken een 'JA' voor je Hoogwaardige aanbod van 5, 10 of 20k

dit wil ik!

HIGH LEVEL SALES

Exclusieve online training voor dienstverlenende ondernemers

Je leidt je KLANTEN naar een vrijwel ONVERMIJDELIJKE JA met het High Level Sales Script.

Stop de gezellige THEEKRANSJES in het gesprek; stel de JUISTE VRAGEN op het JUISTE MOMENT.

Voel je NIET LANGER KLEM gezet, maar PAREER BEZWAREN al vóórdat je ze krijgt.

350
8,9
5
21

happy clients

review score

paar hakken

jaar ervaring

+

DE ENE NA DE ANDERE
“NEE” TE INCASSEREN?

Ben je er helemaal klaar mee om 

Het is zover. Over een paar minuten heb je weer een verkoopgesprek met een potentiële klant. Je voelt je buik samenknijpen en de zenuwen gieren door je lijf. Misschien heb je deze klant zelf net iets te hard “nodig” voor je omzet? “Ik moet onthechten”, houd je jezelf voor. Maar hoe de “f” doe je dat dan?

Je gaat het gesprek in en je voelt een klik met je potentiële klant. Je hebt al gauw door dat je deze klant kan helpen. Misschien geef je hier en daar alvast wat tips aan je klant om te laten zien dat je deze klant écht heel goed kan helpen.


  • Misschien stelt je klant jou allerlei vragen, die jij vervolgens aan het beantwoorden bent.

  • Misschien dwaalt het gesprek af en weet je niet goed hoe je de leiding in het gesprek weer terug kan pakken en to-the-point kan blijven.

  • Misschien begint je klant zich bij aanvang van het gesprek al in te dekken met twijfels, waarom de klant het wellicht nog niet wil doen nu (Laat je je klant hier gewoon mee wegkomen?).

Op een gegeven moment vertel je in ieder geval enthousiast over je aanbod en voel je je enigszins bezwaard als je de investering noemt. Je potentiële klant lijkt ook wel enthousiast te zijn over je aanbod, maar legt vervolgens één of meerdere bezwaren op tafel:Je voelt het schaamrood naar je kaken lopen en even sta je met je mond vol tanden. Je voelt je klem gezet, want je weet niet zo goed wat je hierop moet zeggen. Je stamelt wat en doet nog een poging om de ander te overtuigen van je aanbod.

En dan laat je uiteindelijk de keuze maar gewoon aan de ander over. Het is graag of niet.
En anders is het gewoon niet jouw ideale klant. Toch?

En dan krijg je wéér een “Nee” te horen.

De moed zakt je in de schoenen. Je voelt je teleurgesteld. Wéér ben je zoveel tijd verloren
aan een potentiële klant, terwijl je er niks mee bent opgeschoten.

Je begint te twijfelen aan jezelf. Is je prijs misschien toch niet te hoog?

Herken je jezelf in deze situatie? En ben je er klaar mee om de ene na de andere “Nee” te incasseren? Laat me je helpen, want dit kan écht anders.
“Ik ga het eerst nog even zelf proberen

 “Ik heb hier nu te weinig tijd voor”

“Ik hou niet van langetermijncontracten

 “Kan je me nog wat meer informatie opsturen?”

“Ik heb een negatieve ervaring gehad met een soortgelijk aanbod”

JA, help me om mijn gesprekken te nailen! 

“Dit is niet het juiste moment”

“Ik wil er nog even over nadenken

“Ik moet eerst nog even overleggen met mijn partner”

“Kan je een garantie geven?”

“Ik kom later terug met mijn antwoord”

OF:

“Dat is wel ERG VEEL geld”... 

Stop met HET INGOOIEN van je EIGEN GLAZEN…


Er zijn mensen die een tienvoud betalen voor hetzelfde aanbod dat jij aanbiedt. Het ligt zelden écht aan de prijs, maar meestal durven mensen niet hardop te zeggen dat ze niet overtuigd zijn van jouw aanbod.

Of vinden ze het vervelend om jou recht in je gezicht af te moeten wijzen en verschuilen ze zich onder een excuus, zoals “Ik heb hier geen geld voor”, wat niet te controleren valt.

En een week later hebben ze ineens wel geld om een nieuwe Iphone te kopen, een luxe vakantie te boeken of nog erger: je ziet ze bij een concurrent kopen…

De investering is het probleem niet. Jouw aanbod hoogst waarschijnlijk ook niet.

Het probleem is dat je je eigen glazen in elk gesprek compleet aan het ingooien bent, omdat je nog te weinig kaas gegeten hebt van high level sales.

“Ik heb al meerdere sales trainingen gevolgd”

Misschien heb je voor je gevoel al zóveel geleerd over sales. Eerst inspelen op de pijn…dan de verlangens. Hier en daar een bezwaar tackelen. Dan je aanbod doen. En op het einde nog een paar bezwaren tackelen.

JA. Bovenstaande zal je met goed geluk heus wat nieuwe klanten opleveren.

Maar ik kan je vertellen: Je mist nog héél véél tweaks, waarmee je je conversie kan verhogen naar 80%.

En als je nu denkt: “Mijn conversie is al hoog”. Dan wil ik je vragen: Hoe hoog is de investering die je nu vraagt voor jouw aanbod?
De kans is groot dat je voor te lage prijzen aan het verkopen bent, waardoor je klanten maar weinig gestretcht worden bij het doen van de investering.

Wanneer je jouw conversie op je verkoopgesprekken wil verhogen naar 80% of wanneer je jouw aanbod tegen hogere prijzen wil verkopen, zoals 5, 10 of 20k, dan is dit dé High Level Sales training, waarin ik je ga leren hoe je in 8 van de 10 gevallen een JA krijgt op je aanbod.

Laat je niet langer onder de tafel lullen in een verkoopgesprek. Neem nu het heft in eigen handen!

JA, help me om mijn gesprekken te nailen! 

Geef je OMZET INSTANT een flinke BOOST, 

dankzij jouw HIGH LEVEL SALES SKILLS.

STOP met…

Financiële stress voelen en trekken en leuren in de hoop om nieuwe klanten te krijgen.


Bang zijn dat klanten “nee” zeggen als je je prijs verhoogt en daarom een veel te lage prijs vragen voor jouw expertise.


Úúúren tijd verspillen aan kopjes koffie- gesprekken of enorm afdwalen in gesprekken, waardoor sales je veel te veel tijd kost, die je niet terugverdient.


Jezelf compleet leeggezogen voelen na een verkoopgesprek, omdat het je zóveel energie heeft gekost.


IN PLAATS daarvan…

Het schaamrood naar je kaken voelen gloeien en met je mond vol tanden staan, omdat je vastloopt in het verkoopgesprek door een opmerking van je potentiële klant.Gestresst het verkoopgesprek in gaan en jezelf afhankelijk voelen van deze ene “JA”.
Je voelt een diep vertrouwen in jezelf, omdat je de sales skills op hoog niveau beheerst en hierdoor weet dat je op elk gewenst moment jouw aanbod tegen een hoge prijs kan verkopen.Je durft te gaan staan voor jouw waarde en zelfverzekerd hogere prijzen te vragen voor jouw hoogwaardige aanbod, zoals bijvoorbeeld 5,10 of 20k.Je weet de leiding te pakken én te houden in het verkoopgesprek, waardoor je to-the-point blijft en jouw tijdsinvestering wordt terugverdiend.Je hebt na het verkoopgesprek nog energie over om andere dingen te doen.Op elk moment weet je exact de juiste vraag te stellen, waarmee je jouw potentiële klant bewust maakt dat hij jouw aanbod nodig heeft.
Ontspannen en volledig onthecht het verkoopgesprek in gaan, omdat je weet: op 8 van de 10 gesprekken, krijg ik toch wel een JA!

dit wil ik!

Mijn potentiële klant verkoopt het programma aan zichzelf door mijn vragen

"...Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het salesscript van Tamara, waardoor de kwaliteit van de gesprekken zelf enorm zijn verbeterd. Ik kan niet meer zonder het salesscript, het is echt mijn grootste lifesaver. Ik heb veel meer de leiding tijdens het gesprek, ik stel de juiste vragen aan mijn gesprekspartner en zorg ervoor dat mijn potentiële klant mijn programma aan zichzelf verkoopt. Zonder Tamara draaide ik nu nog in cirkeltjes en had ik waarschijnlijk andere werkzaamheden naast mijn coachbusiness moeten oppakken. Ik zou gewoon niet voldoende klanten hebben om van te kunnen leven."

Kim Nijmeijer

High Level Sales Training

Een hoogwaardige online training voor dienstverlenende ondernemers, die zich next level sales skills eigen willen maken. Zonder eerst 100-en proefkonijnen te verslijten om verschil te merken in resultaat.


dit wil ik!

Hiermee breng je JOUW SALES SKILLS en dus JE OMZET naar DE TOP:


1. Met welke 15 stappen van het High Level Sales Script je een verkoopgesprek opbouwt, waarmee je leads over bezwaren en de investering heen laat kijken en het nemen van een aankoopbesluit stimuleert.

2. Leer hoe je jouw lead zélf zijn bezwaren laat weerleggen al aan het begin van het verkoopgesprek, zodat je voorkomt dat je deze aan het einde van het gesprek nog allemaal moet gaan pareren.

3. Hoe je leiderschap toont tijdens het verkoopgesprek en elke keer als het gesprek af lijkt te dwalen, terugpakt naar de 15 stappen van het High Level Sales Script.

4. In welke gevallen je bij stap 5 het verkoopgesprek zélf beter af kan breken en hoe je dit op een nette manier doet, zodat je zeeën van tijd bespaard aan ongeschikte klanten.

5. Hoe pareer je bezwaren, die tóch aan het einde van het verkoopgesprek komen?

6. Hoe sluit je het gesprek af bij een JA? En wat heb je allemaal te doen om te voorkomen dat je klant zich later toch terugtrekt?

7. Hoe ga je om met een klant, die er nog even over na wil denken? Wanneer is het legitiem en plan je een follow- up in? Wanneer is het bullshit en heb je terug te pakken naar de 15 stappen, omdat je daar steken hebt laten vallen? Wanneer kies je ervoor om iemand voor nu los te laten?

8. Hoe sluit je het gesprek af bij een “Nee”? Hoe en wanneer doe je een follow-up en wanneer laat je het gaan?

9. Wat doe je als een klant niet meer reageert na een verkoopgesprek?

10. Wat doe je als een klant tóch afhaakt na een JA (na het gesprek)? Én hoe krijg je klanten toch weer “aan boord” als ze dreigen af te haken?

11. Welke 10 EQ*- skills je hebt te trainen om je conversiepercentage te verhogen naar 80%.

*(EQ = Het vermogen om emoties van jezelf en van anderen waar te nemen, te interpreteren en te controleren)

12. Het geheim om écht te onthechten in een verkoopgesprek. Zelfs als er voor je gevoel veel van het gesprek afhangt.

13. Wat je hebt te doen om het gesprek volledig vanuit verbinding te voeren. Zonder “pushy of salesy” te zijn.

14. Hoe voer je een verkoopgesprek, waarbij je een bestaande klant stimuleert om te verlengen?Stimuleer het nemen van het aankoopbesluit voor je hoogwaardige aanbod van 5, 10 of 20k met het High Level Sales Script in PDF bestand. Ook makkelijk om uit te printen en naast je neer te leggen tijdens het verkoopgesprek.

Het High Level Sales Script t.w.v. 997,-

Een Cheatsheet voor het weerleggen van bezwaren t.w.v. 997,-.

Wat krijg je?

Volg de online lessen (deels video, deels tekst) in je eigen tempo via Huddle (Huddle is software, die je via je desktop en een app op je telefoon kan gebruiken). Met concrete voorbeeldzinnen, die je kan toepassen om direct een andere uitkomst van je gesprekken te merken. Bekijk een specifieke les terug, als je even vergeten bent hoe het ook alweer zit.

Online omgeving (Huddle) met lessen t.w.v. 2997,-

Volg je leads tijdig op in dit (deels te automatiseren) Trello Template en hou je conversie overzichtelijk bij.

Een Trello Template voor een CRM- systeem t.w.v. 97,-

Concrete voorbeelden van hoe je kan antwoorden op de meest voorkomende bezwaren. Print het PDF- cheatsheet uit en hou het paraat tijdens je verkoopgesprekken, totdat je het helemaal eigen hebt gemaakt en je dit kan dromen ;).

Omdat deze training op dit moment in ontwikkeling is, krijg je nu 100 euro korting! 

Je betaalt nu dus tijdelijk 59,- excl. BTW (6 termijnen), 107,- excl. BTW (3 termijnen) of 297,- excl. BTW (betaling in één keer).

Verkoop je hiermee slechts één keer jouw hoogwaardige aanbod van 5k, dan heb je de investering al 16x terugverdiend. Maar geloof me, als jij nog wil ondernemen tot je pensioen, dan blijkt dit de allerbeste investering van je hele leven te zijn. Want deze training maakt je een verkoper in hart en nieren.

startdatum: per direct.

INVESTERING: Deze training is minimaal 5000 euro waard, maar jij kan hem nu kopen voor 75,- excl. BTW (6 termijnen), 140,- excl. BTW (3 termijnen) of 397,- excl. BTW (betaling in één keer)

DIT WIL IK!

NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING
NU TIJDELIJK 100 EURO KORTING

Binnen 1 MAAND verkochten mijn klanten hun HOOGWAARDIG AANBOD met het High Level Sales Script.

Dit is VOOR JOU als…

Je bent een dienstverlenende ondernemer (niet geschikt voor de verkoop van fysieke producten).

Je hebt al heel wat verkoopgesprekken gevoerd en de huis, tuin & keuken- tips, die je al gekregen hebt rondom sales, werken gewoon niet voldoende. Je wil gewoon meer “JA’s”. Punt.

Je wil een hoogwaardig aanbod verkopen tegen hogere prijzen als 5, 10 of 20k. Maar ook als je het verkopen tegen hogere prijzen (nu nog) te spannend vindt en liever een aanbod van 500 euro of 2k verkoopt, dan werkt mijn methode alsnog als een trein.

Met de HIGH LEVEL SALES TRAINING wordt het verkopen tegen HOGERE PRIJZEN jouw NIEUWE NORMAAL
en breng je jouw OMZET tot ONGEKENDE HOOGTES.

dit wil ik!

Toen ik in 2017 mijn stuit kneusde bij de bevalling van mijn zoontje, ging ik vervangend werk doen bij mijn toenmalige baan in loondienst. Ik werd daarbij opgemerkt door de marketingmanager: "Tamara, jij bent een échte marketeer".

Ik leerde ondertussen alles over de psychologie achter een aankoopbeslissing, klanten aantrekken via online kanalen en hoe je dit op een zo efficiënt mogelijke manier doet. Deze theorie werd mijn kompas en ging ik testen bij een bevriende ondernemer. Zij ging binnen 8 maanden van 12.000 euro naar 58.000 euro omzet.

Werken bij mijn baan ging inmiddels niet meer. Ik werd 100% afgekeurd. Maar opgeven staat niet in mijn woordenboek. En de WIA in, al helemaal niet. Ik startte mijn eigen bedrijf

een match made in heaven

Marketing EN IK

Mijn MISSIE

ondernemers helpen die altijd 'AAN' staaN

Niet de prijzen durven te vragen, die ze waard zijn. Al het moois in het leven aan de kant schuiven voor hun bedrijf. En ondanks al die concessies alsnog een tegenvallende winst hebben…

Inmiddels heb ik meer dan 350 ondernemers geholpen, waaronder ZZP'ers, maar ook tonnenbedrijven met 8- 19 medewerkers in dienst. En ben ik drie jaar ingehuurd door de bekende businesscoach Tineke Zwart.
Ik bied ZZP’ers mijn kompas, onderweg naar de eerste 100.000 euro. Maar ook gevorderde ondernemers met 8 – 19 man personeel in dienst, die tussen de €400.000,- en de miljoen omzet draaien.

 “Ik geloof in waarde leveren, de leukste klanten aantrekken, en werken in mijn Zone of Genius. Hard voor weinig is niet mijn stijl. Die van jou ook niet, toch?”

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit is voor jou als je een dienstverlenende ondernemer bent en de conversie op je verkoopgesprekken flink omhoog wil schroeven.
Je hebt al heel wat verkoopgesprekken gevoerd en de huis, tuin & keuken- tips, die je al gekregen hebt rondom sales, werken gewoon niet voldoende. Je wil gewoon meer “JA’s”.

Of misschien gaat het verkopen al wel goed, maar wil je tegen véél hogere prijzen als 5, 10 of 20k leren verkopen. Om geen terugval in conversie te krijgen, zal je ook je sales skills op mogen krikken. 

1: VOOR WIE IS deze training GESCHIKT?

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoopgesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

Per direct. Je ontvangt direct toegang tot de besloten online omgeving in Huddle. Je kan de training volgen via je desktop of via de app op je telefoon. De basis van de training is af en ik ben hem nog aan het aanvullen met video's. Ook is de mini training Verleidende Vragenlijst nog in ontwikkeling. Om deze reden ontvang je totdat de training af is 100 euro korting.

Bovendien kan je nadat de training af is, nog twee maanden jouw vragen over sales stellen. Dit geeft mij ook de gelegenheid om de training nog verder aan te vullen en te optimaliseren.

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: VOOR WIE IS DEZE TRAINING NIET GESCHIKT?

1: VOOR WIE IS deze training GESCHIKT?

4: Wat is de investering?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoopgesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

Deze training is minimaal 5000 euro waard, maar jij kan hem nu kopen voor 75,- excl. BTW (6 termijnen), 140,- excl. BTW (3 termijnen) of 297,- excl. BTW (betaling in één keer)

Omdat deze training nog in ontwikkeling is, krijg je bovendien 100 euro korting op de training.

Je betaalt nu dus tijdelijk 59,- excl. BTW (6 termijnen), 107,- excl. BTW (3 termijnen) of 297,- excl. BTW (betaling in één keer).

Verkoop je hiermee slechts één keer jouw hoogwaardige aanbod van 5k, dan heb je de investering al 16x terugverdiend. Maar geloof me, als jij nog wil ondernemen tot je pensioen, dan blijkt dit de allerbeste investering van je hele leven te zijn. Want deze training maakt je een verkoper in hart en nieren.

4: WAT is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: VOOR WIE IS de training NIET GESCHIKT?

1: VOOR WIE IS de training GESCHIKT?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoopgesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

Niemand is een geboren verkoper. Dit heb je simpelweg te leren. Ik dacht zelf op een gegeven moment ook dat ik alles wel geleerd had rondom sales en dat ik gewoon niet zo goed erin was. Totdat ik ontdekte dat er nog zoveel was dat ik niet wist over sales!

En waarschijnlijk mis jij nu ook nog een hoop tweaks, waardoor de klanten nog tussen je vingers door blijven glippen. Bespaar jezelf een hoop frustratie en tijd en meld je gauw aan voor deze training ;).

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

1: Voor wie is deze training het meest geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoopgesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

1: Voor wie is deze training het meest geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoopgesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

Al zit er maar één tweak in deze training, waardoor je één JA meer krijgt op je 5k aanbod, dan heb je deze training al 12x terugverdiend. Wil je de allerbeste worden in sales of niet? ;)

Daarnaast vraag ik mezelf af: Tegen welke prijzen verkoop je jouw aanbod nu? Want dat je een aanbod van 2k makkelijk verkoopt, wil nog niet zeggen dat je jouw 20k aanbod met dezelfde strategie net zo makkelijk verkoopt. Om geen terugval in conversie te krijgen, zal je je sales skills next level moeten brengen. 

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

1: Voor wie is deze training het meest geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoopgesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

JA! Of je nu nieuw bent met sales of al aardig wat verkoopgesprekken gevoerd hebt. Deze High Level Sales training gaat je zoveel tijd en energie besparen en omzet opleveren. Ik had gewild dat iemand deze training voor mij had gemaakt, toen ik me net ingeschreven had bij de KVK. En dat is ook precies waarom ik deze training heb gemaakt: om jou al dit leed te besparen ;).

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

VEELGESTELDE VRAGEN

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

1: Voor wie is deze training het meest geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoopgesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

Ook als je het verkopen tegen hogere prijzen (nu nog) te spannend vindt of dit überhaupt niet van plan bent om te gaan doen, maar liever een aanbod van 500 euro of 2k verkoopt, dan werkt mijn methode alsnog als een trein. Het gaat dan nog makkelijker voor je ;).

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

VEELGESTELDE VRAGEN

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

1: Voor wie is deze training het meest geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoopgesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

Deze hoogwaardige salestraining is ideaal om door je salesmedewerker(s) te laten volgen, zodat je in een mum van tijd kwalitatieve salesmedewerkers hebt die veel meer omzet voor je genereren. Zonder daar zelf maanden tijd & energie aan kwijt te zijn om je medewerkers in te werken en op niveau te krijgen.

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

VEELGESTELDE VRAGEN

Dit is voor jou als je een dienstverlenende ondernemer bent en de conversie op je verkoopgesprekken flink omhoog wil schroeven.
Je hebt al heel wat verkoopgesprekken gevoerd en de huis, tuin & keuken- tips, die je al gekregen hebt rondom sales, werken gewoon niet voldoende. Je wil gewoon meer “JA’s”.

Of misschien gaat het verkopen al wel goed, maar wil je tegen véél hogere prijzen als 5, 10 of 20k leren verkopen. Om geen terugval in conversie te krijgen, zal je ook je sales skills op mogen krikken. 

1: VOOR WIE IS deze training GESCHIKT?

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoop-gesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

1: VOOR WIE IS deze training GESCHIKT?

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoop-gesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

Per direct. Je ontvangt direct toegang tot de besloten online omgeving in Huddle. Je kan de training volgen via je desktop of via de app op je telefoon. De basis van de training is af en ik ben hem nog aan het aanvullen met video's. Ook is de mini training Verleidende Vragenlijst nog in ontwikkeling. Om deze reden ontvang je totdat de training af is 100 euro korting. Bovendien kan je nadat de training af is, nog twee maanden jouw vragen over sales stellen. Dit geeft mij ook de gelegenheid om de training nog verder aan te vullen en te optimaliseren. 

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

1: VOOR WIE IS deze training GESCHIKT?

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoop-gesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

Deze training is minimaal 5000 euro waard, maar jij kan hem nu kopen voor 75,- excl. BTW (6 termijnen), 140,- excl. BTW (3 termijnen) of 297,- excl. BTW (betaling in één keer)

Omdat deze training nog in ontwikkeling is, krijg je bovendien 100 euro korting op de training.

Je betaalt nu dus tijdelijk 59,- excl. BTW (6 termijnen), 107,- excl. BTW (3 termijnen) of 297,- excl. BTW (betaling in één keer).

Verkoop je hiermee slechts één keer jouw hoogwaardige aanbod van 5k, dan heb je de investering al 16x terugverdiend. Maar geloof me, als jij nog wil ondernemen tot je pensioen, dan blijkt dit de allerbeste investering van je hele leven te zijn. Want deze training maakt je een verkoper in hart en nieren.

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

1: VOOR WIE IS deze training GESCHIKT?

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoop-gesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

Niemand is een geboren verkoper. Dit heb je simpelweg te leren. Ik dacht zelf op een gegeven moment ook dat ik alles wel geleerd had rondom sales en dat ik gewoon niet zo goed erin was. Totdat ik ontdekte dat er nog zoveel was dat ik niet wist over sales!

En waarschijnlijk mis jij nu ook nog een hoop tweaks, waardoor de klanten nog tussen je vingers door blijven glippen. Bespaar jezelf een hoop frustratie en tijd en meld je gauw aan voor deze training ;).

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

1: VOOR WIE IS deze training GESCHIKT?

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoop-gesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

Al zit er maar één tweak in deze training, waardoor je één JA meer krijgt op je 5k aanbod, dan heb je deze training al 12x terugverdiend. Wil je de allerbeste worden in sales of niet? ;)

Daarnaast vraag ik mezelf af: Tegen welke prijzen verkoop je jouw aanbod nu? Want dat je een aanbod van 2k makkelijk verkoopt, wil nog niet zeggen dat je jouw 20k aanbod met dezelfde strategie net zo makkelijk verkoopt. Om geen terugval in conversie te krijgen, zal je je sales skills next level moeten brengen. 

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken

1: VOOR WIE IS deze training GESCHIKT?

4: Wat is de investering?

3: WANNEER KAN IK STARTEN?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

5: Hoelang heb ik toegang tot de training?

6: Ik ben gewoon niet goed in sales

7: Ik ben al aardig goed in sales

8. Ik heb nog nooit een verkoop-gesprek gevoerd. Is dit voor mij?

9. Ik durf geen hogere prijzen te vragen

JA! Of je nu nieuw bent met sales of al aardig wat verkoopgesprekken gevoerd hebt. Deze High Level Sales training gaat je zoveel tijd en energie besparen en omzet opleveren. Ik had gewild dat iemand deze training voor mij had gemaakt, toen ik me net ingeschreven had bij de KVK. En dat is ook precies waarom ik deze training heb gemaakt: om jou al dit leed te besparen ;).

10. Mijn salesteam voert de verkoopgesprekken