Tamara van vliet positionering copywriting

High Level Copywriting Livedag

Doorlopend de meest passende klanten aantrekken voor je kwalitatieve aanbod

Tamara van vliet positionering copywriting

High Level Copywriting Livedag

Doorlopend de meest passende klanten aantrekken voor je kwalitatieve aanbod

In deze video zie je een impressie van de vorige editie van de High Level Copywriting Livedag.

VERKOOP CONSISTENT JE AANBOD VAN 5, 10 OF 20K VIA STRATEGISCHE TEKSTEN OP LINKEDIN OF INSTAGRAM

5/5
Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Volgende Datum nog niet bekend
9.30 - 17.00 uur

De livedag voor een selecte groep gevestigde ondernemers, die simpel hun winst willen verhogen en de júiste klanten aan willen trekken voor hun kwalitatieve aanbod via hoogwaardige teksten op LinkedIN of Instagram.

Je wil de aandacht trekken van klanten die gaan voor kwaliteit en de beste hulp én bovendien bereid zijn om daar een serieuze investering in te doen.

Klanten aantrekken via social media is niet nieuw voor je. Je verkoopt al regelmatig je aanbod en je draait al een goede omzet.

Toch ben je maar matig tevreden op het moment.

Je moet er voor je gevoel namelijk nog veel te hard voor werken en je agenda zit voller dan je zou willen. 

Daarom heb je de eerste stappen wellicht zelfs al gezet om je business te versimpelen.

Met minder, maar betere klanten, die je goed betalen.

Maar het lukt je nog niet om in gesprek te komen met de juiste, investeringsbereide klanten, die bereid zijn om een hoger bedrag als 5, 10 of 20k te investeren.

Je krijgt hierdoor nog veel te vaak een NEE te horen tijdens een salesgesprek.

Ze zijn zich nog niet genoeg bewust van jouw meerwaarde en dus wordt jij nog niet gezien en gerespecteerd als dé autoriteit waar ze met liefde voor willen betalen.

Om nog niet te spreken over die overvolle DM inbox, waar maar weinig interessante leads tussen zitten.

Je steekt hierdoor zo ongelofelijk veel tijd en moeite in acties die je nog niet voldoende omzetgroei opleveren.

Blijf je al je kostbare tijd en energie stoppen in het creëren van nóg meer content en bereik?

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Stel dat je doorlopend de beste matches van klanten aantrekt voor jouw kwalitatieve aanbod...

Hoe simpel en winstgevend zou je dan doorgroeien met je business naar… 200k, 500k omzet of nog meer?

Je draait al een goede omzet...

En je verkoopt ook al regelmatig je kwalitatieve aanbod of bent van plan op de korte termijn een hoger geprijsd aanbod te gaan verkopen…

Maar wellicht trek je op dit moment nog een zwerm aan weinig interessante leads aan, waardoor je veel tijd kwijt bent aan DM-en en verkoopgesprekken die niets opleveren.

Of je zegt nog te vaak “JA” tegen klanten, waarbij je eigenlijk bij voorbaat al weet dat het geen match-made-in-heaven is (en ze jou meer energie kosten, dan opleveren), omdat het je niet lukt om (genoeg) passende en investeringsbereide klanten te vinden.

Of misschien wil je niet méér tijd kwijt zijn aan het maken van content, maar wel méér verkoopgesprekken met passende klanten die al vrijwel overtuigd zijn van JOU.

Tijdens het High level copywriting event leer je:

WORDT GEZIEN ALS DE AUTORITEIT IN JE MARKT

Hoe je een sterke boodschap formuleert en deze als rode draad door jouw content terug laat komen, zodat je met jouw expertise gezien en gerespecteerd wordt als autoriteit en klanten het meer dan logisch vinden om je hier goed voor te betalen.

WELKE ONDERWERPEN TRIGGEREN DE GOEDBETALENDE KLANT

Welke onderwerpen je dient aan te snijden om jouw visie te bekrachtigen en leiderschap te tonen in je content, zodat je hiermee de beste matches aantrekt. Díe klanten (de high potentials) die in staat zijn om met jouw hulp de grootste transformatie teweeg te brengen en je bovendien bakken energie opleveren. En je hiermee ook een stop zet op de klanten, die je te veel tijd en energie kosten.

KLANTEN VERLEIDEN IN PLAATS VAN OVERTUIGEN

Hoe je de psychologie achter de aankoopbeslissing vertaalt naar high level teksten, zodat je niet aan het pushen, trekken of aan het overtuigen bent, maar aan het verleiden, zodat je hiermee doorlopend van onbekende volgers gloeiendhete leads maakt, die al grotendeels voorafgaand aan het verkoopgesprek overtuigd zijn van JOU en het gesprek slechts nog als een formaliteit dient.

CREËER DE GUNFACTOR

Hoe je met jouw persoonlijkheid en je unieke tone-of-voice de gunfactor creëert in je teksten, zodat je onvergelijkbaar wordt, klanten jou als enige optie zien en contact met JOU opnemen.

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-livedag

Deze dag gaat niet alleen over kennis. We gaan ook daadwerkelijk schrijven...

We zijn met een kleine groep ondernemers. Aan de prachtige statige eettafel, relaxt op de bank bij de open haard of aan de bar bij de keuken, werk jij in alle rust de schrijfopdrachten uit. Ondertussen loop ik rond en kan je mij aan mijn jasje trekken voor jouw persoonlijke vraagstuk. 

High Level Copywriting Livedag

Datum: Eerstvolgende datum nog niet bekend
Tijd: Van 9.30 – 17.00 uur
Locatie: De locatie is nog niet bekend, maar verwacht een exclusieve locatie, zoals de vorige keren bij de Hoogen Hof en GLNDR (Zie foto’s op deze pagina).

We hebben een grote ruimte exclusief voor onszelf, waarbij je jezelf tijdens de schrijfopdrachten even terug kunt trekken in een eigen hoekje en het jezelf comfortabel kan maken.

De dag is volledig verzorgd. Inclusief hapjes, drankjes en een uitgebreide, heerlijke lunch. Alles om jouw inspiratie een flinke optater te geven ;).

De dag bestaat uit 4 blokken, waarnaar er elke keer een pauze is (theorie, schrijfopdracht, pauze). Je hebt dus alle vrijheid om lekker een rondje te lopen in de prachtige tuin, te sparren met andere ambitieuze ondernemers of even een verse water met citroen te tappen.

high-level-instagram-copywriting-livedag-glndr
high-level-instagram-copywriting-livedag-glndr
high-level-instagram-copywriting-livedag-glndr

CLAIM NU JE TICKET

€ 997,-

€ 997,-

excl. btw

Hoe zorg je ervoor dat je post viral gaat?
Tamara de Jong - Meeva - Meer vakantie - business coach - utrecht - Review
Review-tamara-van-vliet
High-level-copywriting-strategie-tamara-van-vliet

DE HIGH LEVEL COPYWRITING LIVEDAG...

Is niet de zoveelste training waar je leuk leert schrijven over pijnen en verlangens en het kiezen van je ideale klant. Dit heb je al lang in de vingers.

Het is ook niet zo dat ik je ga vertellen dat je storytelling moet toepassen. Dat werkt natuurlijk heel goed, maar dat weet jij al lang. Dit gaat véle malen verder dan dat. 

We gaan het ook niet hebben over het krijgen van méér reacties (dit zijn namelijk lang niet allemaal kopers).

En jij hebt wel wat beters te doen dan op alles en iedereen te reageren.

En het winnen van het algoritme is ook niet persé je favoriete tijdsbesteding (daar hebben we het in ieder geval níet over tijdens deze dag). 

Geloof me. Als je dit kan, dan wíl je niet meer anders.

DIT IS HET SERIEUZE WERK...

Dit is wel de livedag waar je jouw teksten naar een nóg hoger niveau tilt. Je leert hoe je de psychologie die er achter een aankoopbeslissing zit vertaalt naar strategische teksten, zodat je met hoogwaardige content doorlopend de meest passende klanten aantrekt via LinkedIN en/of Instagram.

De psychologie & schrijf- strategie, die je deze dag leert, is bovendien niet alleen toepasbaar in je Content (& Instagram Stories), maar ook op je Website, je Insta/LinkedIN Bio, andere social media kanalen, zoals TikTok, Facebook. En zelfs in de opbouw van Podcasts en Video’s.

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

GRATIS BONUSSEN

Mijn High Level Copywriting Methode

Mijn Content Stappenplan om doorlopend de júiste klanten aan te trekken.

Twijfel je of deze livedag voor jou is?

Twijfel je of deze livedag is wat jij nu nodig hebt? Stuur me dan even een bericht via mijn contactformulier. Dan denk ik even met je mee.

Ervaringen

In 2019 pakte ik de kans van iets dat onmogelijk leek...

Het begon allemaal toen ik mijn stuit kneusde na de bevalling van mijn zoontje, waardoor ik niet lang meer kon zitten.

Ik werd 100% afgekeurd, maar weigerde om bij de pakken neer te gaan zitten.

Het was voor mij het startschot om mijn bedrijf te beginnen, maar dan wel op mijn eigen voorwaarden, zodat mijn lichamelijke klacht geen issue is, ik volop kan genieten van de jonge jaren van mijn zoontje Milan (5jr) en dochtertje Fenna (2jr) en bovendien het liefst 5x per jaar op vakantie ga ;).

Ik geloof dat het niet nodig is om keihard te werken en jezelf continu maar te moeten schikken naar je bedrijf, maar dat je je bedrijf mag bouwen rondom jouw ideale leven.

Daarom is het mijn missie om gevestigde ondernemers te helpen doorgroeien met hun bedrijf, terwijl zij de ruimte hebben voor dat wat écht belangrijk is. Je gezin. Leuke dingen doen. Genieten van de kleine dingen in het leven.

De afgelopen jaren heb ik hierbij meer dan 300 ondernemers geholpen.

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Tamara van Vliet

VEELGESTELDE VRAGEN

Deze livedag is voor gevestigde ondernemers, zoals financiële experts, HR experts, marketeers en businesscoaches, die al meerdere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, marketing en sales hebben gevolgd.

Je ambities zijn groot. Je wil doorgroeien in omzet, zonder dat dit ten koste gaat van jouw vrije tijd of je agenda nóg voller wordt.

De term “ideale klant” is jou niet onbekend (het maakt niet uit als je je doelgroep nog niet 100% helder hebt.).

Je hebt een kwalitatief en hogergeprijsd aanbod van circa 5k, 10k of 20k (of je bent van plan om dit op de korte termijn aan te gaan bieden).

Je bent al regelmatig zichtbaar op LinkedIN, Instagram of een ander social media kanaal.

Dit is ook hét moment om laagdrempelig kennis met mij te maken, als je er al langer over nadenkt om deel te nemen aan mijn No Limits Mentorship traject.

Ik ben er niet om alle plannen die je hebt gemaakt (met bijvoorbeeld een businesscoach) overhoop te gooien.

Ik geloof dat dit juist een verlengstuk is van businesscoaching. Geen vervanging hiervan.

Goede communicatie is nodig om te optimaliseren en door te groeien in omzet, zonder dat je bedrijf steeds meer beslag gaat leggen op je agenda. Juist minder. Omdat de beste matches al voorafgaand aan het verkoopgesprek overtuigd zijn van jou. En je de minder geschikte kandidaten voor je aanbod bij voorbaat al afstoot.

De meeste businesscoaches hebben hierbij all- round kennis en ik ben specialist op het gebied van communicatie en koop-psychologie.

Op dit moment is de locatie van de eerstvolgende High Level Copywriting Livedag nog onbekend, maar verwacht een luxueuze locatie, zoals de vorige keren bij de Hoogen of en GLNDR.

We hebben een grote ruimte exclusief voor onszelf, waarbij je jezelf tijdens de schrijfopdrachten even terug kunt trekken in een eigen hoekje en het jezelf comfortabel kan maken.

Het adres is:
ntb

Ja. Inmiddels heb ik deze livedag nu 3x gegeven en ik verwacht hem nu 1x per jaar te blijven geven.

Al kan je schrijven als KLUUN, dat wil nog niet zeggen dat je de psychologie achter de aankoopbeslissing hierin kan toepassen, zodat je de meest passende en investeringsbereide klanten verleidt om bij jou te kopen.

Zelfs als je een boek geschreven hebt of journalistieke achtergrond hebt, dan is deze dag leerzaam.

Ik ga je leren hoe je je teksten nog verder kan optimaliseren en tweaken, zodat je met minder posts meer passende klanten aantrekt.

Ik geloof daarbij in “Strengthen your Strengths” en ben ervan overtuigd dat je na deze livedag nóg beter wordt en hiermee met meer gemak en doorlopend de beste matches voor je kwalitatieve aanbod aantrekt

Review-tamara-van-vliet
Review-tamara-van-vliet
review- tamara - van vliet
review- tamara - van vliet
review- tamara - van vliet
review- tamara - van vliet
review- tamara - van vliet

Claim nu je ticket