THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN
THE DOORS ARE OPEN

Groeien naar 10k omzet per maand met een Hoogwaardig aanbod

dit wil ik!

6 maanden exclusieve coaching
voor startende dienstverlenende ondernemers (vanaf 10k omzet per jaar)

Je BEDRIJF op DE TWEEDE PLAATS en jouw leven OP    1. 

Geef je OMZET een GROEISPURT met een hoogwaardig aanbod van  bijvoorbeeld 5 of 10k.

Van people pleaser naar de LEIDER, die GRENZEN trekt en randvoorwaarden hanteert.

#

350
8,9
5
21

happy clients

review score

paar hakken

jaar ervaring

+

aan het trekken en leuren bent om klanten te krijgen…

Je hebt het gevoel dat je alleen maar 

Je hebt al meerdere online trainingen gevolgd en je weet het allemaal echt wel: gratis weggever, funnels bouwen, zichtbaar zijn etc..

En af en toe heb je hierdoor weer een nieuwe klant: yeah!

Deze blijdschap is alleen vaak van vrij korte duur, want met die paar klanten kan je je hypotheek alsnog niet betalen. Je voelt hierdoor een financiële druk, waardoor je soms ‘s nachts zwetend wakker wordt met hevige buikpijn.


Je hebt het gevoel dat je alleen maar aan het trekken en leuren bent om weer een volgende klant te krijgen en dat is doodvermoeiend voor je.

Je stopt zoveel tijd en energie in je bedrijf, maar het vertaalt zich nog te weinig in euro’s en het voelt als zweten voor je centen.

Je ziet door de bomen het bos niet meer met alles wat je nog graag zou willen doen. Maar wat van al die ideeën heeft nu de meeste prioriteit? Je loopt hierin vast. En eigenlijk doe je ook maar gewoon wat…
Je hebt het gevoel dat je alleen maar aan het trekken en leuren bent om weer een volgende klant te krijgen en dat is doodvermoeiend voor je.

Je stopt zoveel tijd en energie in je bedrijf, maar het vertaalt zich nog te weinig in euro’s en het voelt als zweten voor je centen.

Je ziet door de bomen het bos niet meer met alles wat je nog graag zou willen doen. Maar wat van al
die ideeën heeft nu de meeste prioriteit? Je loopt hierin vast. En eigenlijk doe je ook maar gewoon wat…Terwijl jij aan het aanrommelen bent, helpt iemand anders jouw klanten…

dit wil ik!

Say GOODBYE to...

Financiële druk

onzekerheid

Financiële stress voelen en trekken en leuren in de hoop om nieuwe klanten te krijgen.

Bang zijn dat klanten “nee” zeggen als je je prijs verhoogt en daarom een veel te lage prijs vragen voor jouw expertise.

gebrek aan leiderschap

Het continue people pleasen en uuuuuren bezig zijn met het helpen van één klant.

GEBREK AAN FOCUS

Van de ene naar de andere strategie hoppen in de hoop meer succes te vinden.

zelfvertrouwen

de beste klanten

Je voelt een diep vertrouwen in jezelf, omdat je de sales skills op hoog niveau beheerst en hierdoor weet dat je op elk moment een paar specifieke acties kunt uitzetten, die direct leiden naar omzet.

Je helpt de leukste klanten, die jou energie geven en uitdagen. En bovendien bereid zijn om je hogere prijzen als bijvoorbeeld 5 of 10k te betalen.

bewaken van grenzen

Je bent helder in je grenzen en je hebt randvoorwaarden om met jou te werken, waardoor jij het best tot je recht komt in je bedrijf en je naast het helpen van klanten, de rust en ruimte ervaart om AAN je eigen bedrijfsgroei te werken.

full focus

Je hebt focus op één bewezen strategie, die je implementeert, optimaliseert en tweakt en die je op de snelste manier naar een hogere omzet brengt.

Say HELLO to...

tijdgebrek

Je verzandt in eindeloze to-do lijsten, waarvan je de helft niet kan uitvoeren door tijdgebrek of het duurt eeuwen om een beetje vooruit te komen door al je getwijfel.

gelukkig leven

Je omgeeft je tussen gedreven ondernemers, die je aanmoedigen en vertrouwen geven. And You know what to do met een haalbaar to-the-point actieplan, waarbij je gedurende de reis de rust en ruimte voelt om te genieten van dat wat écht belangrijk is in je leven. Zoals je gezin. Op vakantie gaan. En leuke dingen doen met familie & vrienden.

onderwaardering

Je niet gezien voelen door je man, familie en vrienden, omdat ze denken dat je in een droom leeft, die niet waar te maken valt.

trots

Een man, die trots op je is en mensen in je omgeving, die je steeds vragen: “Hoe de “f” heb je dit voor elkaar gekregen?”.

Mijn potentiële klant verkoopt het programma aan zichzelf door mijn vragen

"The Meeva Leaders is ongelooflijk belangrijk voor mij geweest. Voordat ik startte met Tamara had ik heel veel gesprekken met leads die via mijn social media of advertentie binnenkwamen. De gesprekken waren echter veel te vrijblijvend, waardoor lang niet iedereen bereid was om klant te worden en écht met zichzelf aan de slag te gaan. Ik liep daar enorm op vast. Het kostte me veel tijd om al die gesprekken te voeren die uiteindelijk niets opleverden. Samen met Tamara ben ik hier als eerst mee aan de slag gegaan. Hoe? Door vooraf de gesprekken al anders te 'verkopen', zodat de vrijblijvendheid ervan af zou gaan. Dat leverde veel minder gesprekken op (eng!), maar wel kwalitatief betere gesprekken. En dat was het doel. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het salesscript van Tamara, waardoor de kwaliteit van de gesprekken zelf enorm zijn verbeterd. Ik kan niet meer zonder het salesscript, het is echt mijn grootste lifesaver. Ik heb veel meer de leiding tijdens het gesprek, ik stel de juiste vragen aan mijn gesprekspartner en zorg ervoor dat mijn potentiële klant mijn programma aan zichzelf verkoopt. Zonder Tamara draaide ik nu nog in cirkeltjes en had ik waarschijnlijk andere werkzaamheden naast mijn coachbusiness moeten oppakken. Ik zou gewoon niet voldoende klanten hebben om van te kunnen leven.

Kim Nijmeijer

Het programma waarin je een hoogwaardig aanbod creëert én kan dragen. Je ontwikkelt bovendien high level sales skills en trekt je positionering & communicatie next level. Je transformeert jezelf van people pleaser naar de leider, die grenzen trekt en randvoorwaarden hanteert.

aanmelden

1

JIJ op 1, je BEDRIJF op 2

Hoe vind je de balans tussen je ambitieuze doelen & tegelijkertijd niets hoeven te missen van alles wat je leven de moeite waard maakt? Niet door jezelf continu op de vingers te tikken, maar door het implementeren van nieuwe routines, waarmee je succesgewoontes creëert.

2

Jouw ACTIEPLAN naar 10k maanden.

 • Een haalbaar en to-the-point actieplan om met enkele klanten een hoge omzet te draaien.
 • Het creëren van een Hoogwaardig aanbod van bijvoorbeeld 5k, waarvoor je durft te gaan staan. Ik help je om jouw meerwaarde te verhogen, zonder dat hier heel veel tijd van jou persoonlijk voor nodig is.
 • Je creëert een strategisch productaanbod, die de doorstroom van klanten naar jouw hoogwaardige aanbod bevordert..

3

-

Jouw MERK tussen de
A  SPELERS in de markt

 • We bepalen samen welke ideale klant jouw waarde het beste kan verzilveren.
 • Je verscherpt jouw communicatie in je teksten & video’s, zodat jouw ideale klant bij joú wil investeren en sneller zijn portemonnee trekt. Ik fluit je weer terug naar het plan, wanneer ik zie dat je in je communicatie afdwaalt en (per ongeluk) tóch een ander type klant aanspreekt.

4

Het aantrekken van
de
JUISTE KLANTEN

 • Je implementeert de high level copywriting methode, waarmee je je ideale klant triggert in het brein tot het nemen van een aankoopbesluit.
 • Het content stappenplan, waarmee je doorlopend de juiste klanten aantrekt.
 • Je ontwikkelt high level sales skills door de implementatie van het high level sales script, waarmee je op 80% van je verkoopgesprekken een JA krijgt voor je hoogwaardige aanbod.
 • Door de psychologie achter de aankoopbeslissing op jouw situatie te implementeren, optimaliseren en te tweaken, verhoog je jouw conversie op alle fronten. In je content, emails, webinar, advertenties, podcast.

5

Behind the scenes:
UREN aan tijd BESPAREN

 • Je bespaart úren tijd doordat je transformeert van people pleaser naar de leider, die grenzen trekt en randvoorwaarden hanteert.
 • Je implementeert jouw succesguide, zodat enerzijds jij op je best bent en rust ervaart. En je anderzijds tevreden klanten creëert (met betere resultaten), zodat je het geven van 5-sterren reviews stimuleert en een sneeuwbaleffect in je bedrijf creëert.

We starten met een 1-op-1 kick-off sessie van 1 uur, waarin we jouw positionering verfijnen. Je ontvangt een opname hiervan.

1-op-1 Kick off

EXCLUSIEVE HULPMIDDELEN

PROGRAMMA?

wat krijg je in dit

Twee keer per maand hebben we een sessie van 1 uur via ZOOM, waarin je jouw bedrijf in groepsvorm aan het tweaken, optimaliseren en bijsturen bent. Dankzij de voorbereidingsdocumenten met scherpe vragen, haal je het meeste uit deze sessie en kan je bovendien jouw vraagstuk indienen. We doen echter nooit een garantie dat we jouw vraagstuk ook daadwerkelijk behandelen. Het kan namelijk zijn dat Tamara het op dat moment belangrijker vindt om voor jou een ander onderwerp te bespreken. Je krijgt dus niet altijd wat je vraagt, maar wel wat je nodig hebt. En je ontvangt bovendien altijd een opname. 

Optimalisatie- sessies in groepsvorm

Elke twee maanden is er een Businessclass van 1 uur (3 stuks totaal). Per keer zoeken we verdieping in een bepaald onderwerp, afhankelijk van wat Tamara op dat moment voor jullie het meest belangrijk vindt. Dit is geen masterclass, waarbij je een uur aan het luisteren bent, maar je wordt in de actie gezet met kort wat verdiepende kennis, gekoppeld aan een implementatieopdracht. Vragen stel je direct of bij de eerstvolgende optimalisatiesessie. En je ontvangt bovendien een opname

Businessclass in groepsvorm

Je ontvangt o.a. mijn Content stappenplan, de High-Level Copywriting Methode, het geliefde High Level Sales Script, een Masterclass voor een Winstgevende Website, de Succesguide handleiding en dat wat Tamara gedurende het traject nog nodig acht en bedenkt voor jullie ;). Voer voor winnaars die met hun bedrijf naar de top willen, terwijl ze genieten van een vervullend leven. 

Maar dit is NOG NIET alles...

Als je me een beetje kent, dan weet je dat ik nogal uitpak bij een livedag ;). We komen samen met een groep gedreven ondernemers, die willen groeien naar de top.

Reken op verdiepende kennis, hoogwaardige 1-op-1 coaching en het direct implementeren van het geleerde. Het enthousiasme van de groep is aanstekelijk! En je hebt de kans om te netwerken: bij al mijn events haalden er meerdere ondernemers ook weer nieuwe klanten uit de contacten, die ze daar opdeden. En dit alles op een geweldige locatie, met een heerlijke lunch en onder het genot van hapjes en drankjes!

The Meeva Leaders Livedag

“Dit PROGRAMMA is geen overkill, maar het minimale DAT NODIG IS om een MAXIMAAL resultaat te bereiken.”

Investering: 500,- excl. BTW per maand (11 mnd), 850,- excl. BTW per maand (6 mnd) of 5.000,- excl. BTW in één keer.
Nog slechts 5 plekken beschikbaar (Maximaal 10 in de groep)

Investering: 500,- excl. BTW per maand (11 mnd), 850,- excl. BTW per maand (6 mnd) of 5.000,- excl. BTW in één keer.

Nog slechts 5 plekken beschikbaar (Maximaal 10 in de groep)

DIT WIL IK!

start direct

De eerste twee deelnemers van dit traject VERKOCHTEN BINNEN 1 MAAND hun hoogwaardige aanbod voor het eerst. Inmiddels heeft IEDEREEN HUN HOOGWAARDIGE AANBOD VERKOCHT, en ook meerdere keren.

Dit is VOOR JOU als…

Je hebt al meerdere online marketing trainingen gevolgd, je hebt een ideale klant en je weet de basis marketingprincipes echt wel, maar je loopt vast of hangt stil op hetzelfde omzetniveau.

Je bent niet bang om een video op te nemen. Je hebt wel het gevoel dat dit nog beter kan. Jezelf nog meer uitspreken en meer en beter passende klanten triggeren om bij jou te kopen. 

Je verkoopt regelmatig je aanbod, maar je vindt het spannend om hogere prijzen te vragen, je twijfelt of je wel goed genoeg bent hiervoor Je wil de juiste klanten aantrekken, die bereid zijn om hogere bedragen als 5 of 10 te investeren. Zonder dat hiervoor meer tijd van jou persoonlijk nodig is.

Je bent vastbesloten om een million dollar top- ondernemer te worden en je bent bereid om hiervoor de nodige out-of-comfortzone acties te nemen. Je hebt af en toe een schop onder de kont nodig. Wanneer je vaker door het eerste briesje uit het veld geslagen bent, dan is dit programma niet voor jou geschikt.

Je bent een dienstverlenende ondernemer, zoals een marketeer, businesscoach, expert of adviseur.

The Meeva Leaders is het programma, waarbij je de leider wordt, die zichzelf een hogere standaard gunt. Vertrouwen in jezelf, hogere prijzen en duidelijke grenzen. Met als gevolg een groeispurt in omzet, zonder dat dit ten koste gaat van jouw leven.

dit wil ik!

Misschien denk je dat een online programma, vanwege zijn lage prijs, makkelijker verkoopt maar dit is een hele grote misvatting:

1. Een online programma wordt nauwelijks verkocht als je nog niet veel en ijzersterke reviews hebt van klanten met grootse resultaten.

2. Een online programma wordt ook vaak als minder waardevol gezien. Je moet vaak alles zelf doen en daarom kopen we graag persoonlijke hulp.

3. Een goed online programma, waarmee je klant ook daadwerkelijk goede resultaten behaalt, kost veel tijd. En na een half jaar weer is het weer verouderd en past het niet meer bij jouw positionering. 

4. In fase 1 van het ondernemerschap levert een hoogwaardig 1 op 1 aanbod veel meer omzet op, omdat je er een hogere prijs voor kunt vragen. Je kunt ook vandaag nog beginnen met verkopen, want je hebt er vrijwel niets voor nodig. Geen website, geen online omgeving. En de kosten zijn heel laag.

Een online programma verkoopt niet makkelijker dan een hoogwaardig 1-op-1 aanbod. 

Dus als je in fase 1 zit en snel veel omzet wil draaien, dan geloof ik dat een hoogwaardig aanbod jouw springplank is om die expertstatus en 5-sterren reviews te krijgen! Zonder dat je verzuipt in het werk van helpen van je klanten (daar komt een slim aanbod en het leiderschap met grenzen kijken).

dit wil ik!

Dit wil ik!

Misschien heb je het gevoel dat je nog niet goed genoeg bent in jouw expertise om hogere prijzen te kunnen vragen en denk je er daarom over na om eerst nog een opleiding te doen, zodat je nog meer wéét over je expertise. En hoop je dat je je prijzen daarna wel durft te verhogen, omdat je het dan meer “waard” bent.

Je bent het NU al waard. Maar misschien komt het er nog niet helemaal uit, omdat je nog een beetje wiebelig bent af en toe. En nog niet in-the- face van je klanten durft te zeggen waar het op staat of wat je grens is. En ben je vooral bezig met aardig gevonden worden door je klanten of bombardeer je ze met informatie, omdat je bang bent dat ze anders niet genoeg waarde krijgen en niet tevreden zullen zijn.

Dit programma fungeert als een kompas en is 100% voor jou als je gedreven bent en de meest invloedrijke leider in jezelf wil aanboren. Tegelijkertijd vraagt het programma óók om een bepaalde mate van zelf-leiderschap. Dit programma is niet geschikt voor jou als je regelmatig ontmoedigd wordt door de eerste tegenslagen.

Misschien heb je het gevoel dat je nog niet goed genoeg bent in jouw expertise om hogere prijzen te kunnen vragen en denk je er daarom over na om eerst nog een opleiding te doen, zodat je nog meer wéét over je expertise. En hoop je dat je je prijzen daarna wel durft te verhogen, omdat je het dan meer “waard” bent.

Je bent het NU al waard. Maar misschien komt het er nog niet helemaal uit, omdat je nog een beetje wiebelig bent af en toe. En nog niet in-the- face van je klanten durft te zeggen waar het op staat of wat je grens is. En ben je vooral bezig met aardig gevonden worden door je klanten of bombardeer je ze met informatie, omdat je bang bent dat ze anders niet genoeg waarde krijgen en niet tevreden zullen zijn.

Dit programma fungeert als een kompas en is 100% voor jou als je gedreven bent en de meest invloedrijke leider in jezelf wil aanboren. Tegelijkertijd vraagt het programma óók om een bepaalde mate van zelf-leiderschap. Dit programma is niet geschikt voor jou als je regelmatig ontmoedigd wordt door de eerste tegenslagen.


levert je geen euro meer aan omzet op…

Nóg een opleiding doen in je vakgebied, 

Jouw GEBREK aan
LEIDERSCHAP    ZELFVERTROUWEN

is de reden dat je succes- vermijdend gedrag aan het vertonen bent...

... zoals het willen volgen van nóg een vakinhoudelijke opleiding. Ik ben maar gewoon even eerlijk ;).

En laat dat leiderschap nu net zijn wat je in dit programma leert. En zelfvertrouwen? Dat krijg je vanzelf als klant na klant je 5-sterren reviews afgeeft, na door jouw hoogwaardige aanbod zo goed geholpen te zijn.

Je kunt vast nog 10 redenen bedenken om het nu niet te doen. Maar hoeveel omzet loop je mis als je het nu niet doet? En wat als je het nu wél besluit te doen? Waar sta je dan over een jaar? 🙌

Doe jezelf een plezier en stop met aanrommelen. Vandaag nog.

&

dit wil ik!

Toen ik in 2017 mijn stuit kneusde bij de bevalling van mijn zoontje, ging ik vervangend werk doen bij mijn toenmalige baan in loondienst. Ik werd daarbij opgemerkt door de marketingmanager: "Tamara, jij bent een échte marketeer".

Ik leerde ondertussen alles over de psychologie achter een aankoopbeslissing, klanten aantrekken via online kanalen en hoe je dit op een zo efficiënt mogelijke manier doet. Deze theorie werd mijn kompas en ging ik testen bij een bevriende ondernemer. Zij ging binnen 8 maanden van 12.000 euro naar 58.000 euro omzet.

Werken bij mijn baan ging inmiddels niet meer. Ik werd 100% afgekeurd. Maar opgeven staat niet in mijn woordenboek. En de WIA in, al helemaal niet. Ik startte mijn eigen bedrijf

een match made in heaven

Marketing EN IK

Niet de prijzen durven te vragen, die ze waard zijn. Al het moois in het leven aan de kant schuiven voor hun bedrijf. En ondanks al die concessies alsnog een tegenvallende winst hebben…

Inmiddels heb ik meer dan 350 ondernemers geholpen, waaronder ZZP'ers, maar ook tonnenbedrijven met 8- 19 medewerkers in dienst. En ben ik drie jaar ingehuurd door de bekende businesscoach Tineke Zwart.
Ik bied ZZP’ers mijn kompas, onderweg naar de eerste 100.000 euro. Maar ook gevorderde ondernemers met 8 – 19 man personeel in dienst, die tussen de €400.000,- en de miljoen omzet draaien.

 “Ik geloof in waarde leveren, de leukste klanten aantrekken, en werken in mijn Zone of Genius. Hard voor weinig is niet mijn stijl. Die van jou ook niet, toch?”

Mijn MISSIE

ondernemers helpen die altijd 'AAN' staaN

VEELGESTELDE VRAGEN

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS NIET GESCHIKT?

1: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS GESCHIKT?

5: Wat als ik niet live bij een sessie aanwezig kan zijn?

6: Ik twijfel of ik een hoogwaardig aanbod wel waar kan maken.

7.  Ik twijfel of ik genoeg tijd heb om aan dit programma mee te doen.

8.  Ik vind het spannend.

Dit programma is voor jou als:

 • Je bent een dienstverlenende ondernemer, zoals een marketeer, businesscoach, (HR) expert, (financieel) adviseur of consultant.
 • Je hebt al meerdere online marketing trainingen gevolgd, je hebt een ideale klant en je weet de basis marketingprincipes echt wel, maar je loopt vast of hangt (al jaren?) stil op hetzelfde omzetniveau (te laag naar je zin).
 • Je bent zichtbaar via online kanalen, zoals bijvoorbeeld je website, social media, podcasts, video’s, emailmarketing etc.
 • Je bent een expert in jouw vakgebied en je vindt het belangrijk om hoge kwaliteit aan je klanten te leveren.
 • Je wil jezelf in het hogere segment positioneren.
 • Je bent een aanpakker en je staat open voor vernieuwingen, ook al moet je hiervoor soms door wat weerstand heen of uit je comfortzone stappen.

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS NIET GESCHIKT?

1: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS GESCHIKT?

5: Wat als ik niet live bij een sessie aanwezig kan zijn?

6: Ik twijfel of ik een hoogwaardig aanbod wel waar kan maken.

7.  Ik twijfel of ik genoeg tijd heb om aan dit programma mee te doen.

8.  Ik vind het spannend.

Dit programma is niet geschikt als:

 • Je hebt een webshop.
 • Je hebt jezelf net ingeschreven bij de KVK en je vindt het nog spannend om überhaupt met je gezicht zichtbaar te zijn op social media of een video van jezelf op te nemen.
 • Je hebt nog weinig ervaring in jouw expertise.
 • Je wil alleen een lager geprijsd online programma verkopen. Ik geloof niet dat dit jouw hypotheek gaat dekken in deze fase.
 • Wanneer je alleen maar wil doen “wat goed voelt”. De meeste groeistappen voelen namelijk helemaal niet goed, maar gaan gepaard met weerstand & spanningen, omdat het uit je comfort zone is. Ik geloof in: first follow the rules and then break the rules & make your own.

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS NIET GESCHIKT?

1: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS GESCHIKT?

5: Wat als ik niet live bij een sessie aanwezig kan zijn?

6: Ik twijfel of ik een hoogwaardig aanbod wel waar kan maken.

7.  Ik twijfel of ik genoeg tijd heb om aan dit programma mee te doen.

8.  Ik vind het spannend.

Van elke groepssessie komt er een opname, die je later terug kan kijken. Ook kan je voorafgaand aan een optimaliseersessie alsnog het voorbereidingsformulier invullen met jouw vraagstuk, zodat Tamara wel op de hoogte blijft van wat er bij je speelt. We doen echter nooit een garantie dat we jouw vraagstuk ook daadwerkelijk behandelen. Het kan namelijk zijn dat Tamara het op dat moment belangrijker vindt om voor jou een ander onderwerp te bespreken. Je krijgt dus niet altijd wat je vraagt, maar wel wat je nodig hebt. 

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS NIET GESCHIKT?

1: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS GESCHIKT?

5: Wat als ik niet live bij een sessie aanwezig kan zijn?

6: Ik twijfel of ik een hoogwaardig aanbod wel waar kan maken.

7.  Ik twijfel of ik genoeg tijd heb om aan dit programma mee te doen.

8.  Ik vind het spannend.

Het punt is dat je nu waarschijnlijk naar je bedrijf kijkt en beoordeelt hoe het NU gaat en welke klanten je NU helpt en op basis daarvan dus twijfelt of jij het wel waar kan maken. In The Meeva Leaders kies je wellicht een compleet andere doelgroep, die de waarde van jouw aanbod wél kan verzilveren. Ook ga je tools implementeren, die de meerwaarde van jouw aanbod verhogen. Samen bepalen we vervolgens welk prijskaartje het meest passend is voor jouw situatie. En dan voel je vanuit je tenen dat jij dit hoogwaardige aanbod waar kan maken, zonder 338 masterclasses, 30 1-op-1 sessies en bakken aan kennis te moeten geven aan je klanten.

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS NIET GESCHIKT?

1: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS GESCHIKT?

5: Wat als ik niet live bij een sessie aanwezig kan zijn?

6: Ik twijfel of ik een hoogwaardig aanbod wel waar kan maken.

7.  Ik twijfel of ik genoeg tijd heb om aan dit programma mee te doen.

8.  Ik vind het spannend.

Bij The Meeva Leaders krijg je geen actielijsten, die bij voorbaat al tijd technisch onhaalbaar voelen om te implementeren, zonder er elke avond voor te gaan zitten. Ook gaan we niet elke maand een ander aanbod of een andere strategie in de strijd gooien. Ik geloof wel dat je mag spelen in je bedrijf en mag uittesten welke strategie het beste bij jou past. Maar niet in deze fase, waarin je de omzet simpelweg keihard nodig hebt om je hypotheek te kunnen betalen.

Daarom focussen we op één korte termijn strategie voor directe omzet en één lange termijn strategie voor doorlopende omzet, die jou het snelste brengt naar 5, 8 en vervolgens 10k omzet maanden, zonder dat je bedrijf je hele leven overneemt.


4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS NIET GESCHIKT?

1: VOOR WIE IS THE MEEVA LEADERS GESCHIKT?

5: Wat als ik niet live bij een sessie aanwezig kan zijn?

6: Ik twijfel of ik een hoogwaardig aanbod wel waar kan maken.

7.  Ik twijfel of ik genoeg tijd heb om aan dit programma mee te doen.

8.  Ik vind het spannend.

Mooi! Ik ben blij om dit te horen, want waar spanning zit, zit groei. En iedereen die instapt vindt het spannend. De vraag is: Ben je in staat om een bold move te maken, terwijl je het spannend vindt? Je eerste bold move is aanmelden, de volgende bold move bepalen we samen! Are you in?! 🙌

VEELGESTELDE VRAGEN

1: VOOR WIE IS dit programma GESCHIKT?

Dit programma is voor jou als:

 • Je bent een dienstverlenende ondernemer, zoals een marketeer, businesscoach, (HR) expert, (financieel) adviseur of consultant.
 • Je hebt al meerdere online marketing trainingen gevolgd, je hebt een ideale klant en je weet de basis marketingprincipes echt wel, maar je loopt vast of hangt (al jaren?) stil op hetzelfde omzetniveau (te laag naar je zin).
 • Je bent zichtbaar via online kanalen, zoals bijvoorbeeld je website, social media, podcasts, video’s, emailmarketing etc.
 • Je bent een expert in jouw vakgebied en je vindt het belangrijk om hoge kwaliteit aan je klanten te leveren.
 • Je wil jezelf in het hogere segment positioneren.
 • Je bent een aanpakker en je staat open voor vernieuwingen, ook al moet je hiervoor soms door wat weerstand heen of uit je comfortzone stappen.

4: WANNEER KAN IK STARTEN?

3: WAT IS DE INVESTERING?

2: Voor wie is dit programma ongeschikt?

5: WAT ALS IK NIET LIVE BIJ EEN SESSIE AANWEZIG KAN ZIJN?

6: IK TWIJFEL OF IK EEN HOOGWAARDIG AANBOD WEL WAAR KAN MAKEN.

7. IK TWIJFEL OF IK GENOEG TIJD HEB OM AAN DIT PROGRAMMA MEE TE DOEN.

8. IK VIND HET SPANNEND.

1: VOOR WIE IS deze training GESCHIKT?

2: Voor wie is deze training niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt als:

 • Je hebt een webshop.
 • Je hebt jezelf net ingeschreven bij de KVK en je vindt het nog spannend om überhaupt met je gezicht zichtbaar te zijn op social media of een video van jezelf op te nemen.
 • Je hebt nog weinig ervaring in jouw expertise.
 • Je wil alleen een lager geprijsd online programma verkopen. Ik geloof niet dat dit jouw hypotheek gaat dekken in deze fase.
 • Wanneer je alleen maar wil doen “wat goed voelt”. De meeste groeistappen voelen namelijk helemaal niet goed, maar gaan gepaard met weerstand & spanningen, omdat het uit je comfort zone is. Ik geloof in: first follow the rules and then break the rules & make your own.

4: WANNEER KAN IK STARTEN?

3: WAT IS DE INVESTERING?

5: WAT ALS IK NIET LIVE BIJ EEN SESSIE AANWEZIG KAN ZIJN?

6: IK TWIJFEL OF IK EEN HOOGWAARDIG AANBOD WEL WAAR KAN MAKEN.

7. IK TWIJFEL OF IK GENOEG TIJD HEB OM AAN DIT PROGRAMMA MEE TE DOEN.

8. IK VIND HET SPANNEND.

1: VOOR WIE IS dit programma  GESCHIKT?

4: WANNEER KAN IK STARTEN?

3: WAT IS DE INVESTERING?

2: Voor wie is dit programma ongeschikt?

5: WAT ALS IK NIET LIVE BIJ EEN SESSIE AANWEZIG KAN ZIJN?

Van elke groepssessie komt er een opname, die je later terug kan kijken. Ook kan je voorafgaand aan een optimaliseersessie alsnog het voorbereidingsformulier invullen met jouw vraagstuk, zodat Tamara wel op de hoogte blijft van wat er bij je speelt. We doen echter nooit een garantie dat we jouw vraagstuk ook daadwerkelijk behandelen. Het kan namelijk zijn dat Tamara het op dat moment belangrijker vindt om voor jou een ander onderwerp te bespreken. Je krijgt dus niet altijd wat je vraagt, maar wel wat je nodig hebt. 

6: IK TWIJFEL OF IK EEN HOOGWAARDIG AANBOD WEL WAAR KAN MAKEN.

7. IK TWIJFEL OF IK GENOEG TIJD HEB OM AAN DIT PROGRAMMA MEE TE DOEN.

8. IK VIND HET SPANNEND.

1: VOOR WIE IS dit programma  GESCHIKT?

4: WANNEER KAN IK STARTEN?

3: WAT IS DE INVESTERING?

2: Voor wie is dit programma ongeschikt?

5: WAT ALS IK NIET LIVE BIJ EEN SESSIE AANWEZIG KAN ZIJN?

6: IK TWIJFEL OF IK EEN HOOGWAARDIG AANBOD WEL WAAR KAN MAKEN.

Het punt is dat je nu waarschijnlijk naar je bedrijf kijkt en beoordeelt hoe het NU gaat en welke klanten je NU helpt en op basis daarvan dus twijfelt of jij het wel waar kan maken. In The Meeva Leaders kies je wellicht een compleet andere doelgroep, die de waarde van jouw aanbod wél kan verzilveren. Ook ga je tools implementeren, die de meerwaarde van jouw aanbod verhogen. Samen bepalen we vervolgens welk prijskaartje het meest passend is voor jouw situatie. En dan voel je vanuit je tenen dat jij dit hoogwaardige aanbod waar kan maken, zonder 338 masterclasses, 30 1-op-1 sessies en bakken aan kennis te moeten geven aan je klanten.

7. IK TWIJFEL OF IK GENOEG TIJD HEB OM AAN DIT PROGRAMMA MEE TE DOEN.

8. IK VIND HET SPANNEND.

1: VOOR WIE IS dit programma  GESCHIKT?

4: WANNEER KAN IK STARTEN?

3: WAT IS DE INVESTERING?

2: Voor wie is dit programma ongeschikt?

5: WAT ALS IK NIET LIVE BIJ EEN SESSIE AANWEZIG KAN ZIJN?

6: IK TWIJFEL OF IK EEN HOOGWAARDIG AANBOD WEL WAAR KAN MAKEN.

7. IK TWIJFEL OF IK GENOEG TIJD HEB OM AAN DIT PROGRAMMA MEE TE DOEN.

Bij The Meeva Leaders krijg je geen actielijsten, die bij voorbaat al tijd technisch onhaalbaar voelen om te implementeren, zonder er elke avond voor te gaan zitten. Ook gaan we niet elke maand een ander aanbod of een andere strategie in de strijd gooien. Ik geloof wel dat je mag spelen in je bedrijf en mag uittesten welke strategie het beste bij jou past. Maar niet in deze fase, waarin je de omzet simpelweg keihard nodig hebt om je hypotheek te kunnen betalen.

Daarom focussen we op één korte termijn strategie voor directe omzet en één lange termijn strategie voor doorlopende omzet, die jou het snelste brengt naar 5, 8 en vervolgens 10k omzet maanden, zonder dat je bedrijf je hele leven overneemt.


8. IK VIND HET SPANNEND.

1: VOOR WIE IS dit programma  GESCHIKT?

4: WANNEER KAN IK STARTEN?

3: WAT IS DE INVESTERING?

2: Voor wie is dit programma ongeschikt?

5: WAT ALS IK NIET LIVE BIJ EEN SESSIE AANWEZIG KAN ZIJN?

6: IK TWIJFEL OF IK EEN HOOGWAARDIG AANBOD WEL WAAR KAN MAKEN.

7. IK TWIJFEL OF IK GENOEG TIJD HEB OM AAN DIT PROGRAMMA MEE TE DOEN.

8. IK VIND HET SPANNEND.

Mooi! Ik ben blij om dit te horen, want waar spanning zit, zit groei. En iedereen die instapt vindt het spannend. De vraag is: Ben je in staat om een bold move te maken, terwijl je het spannend vindt? Je eerste bold move is aanmelden, de volgende bold move bepalen we samen! Are you in?! 🙌

No GUTS, no GLORY

dit wil ik!

ontkurk jouw next level in Business en GENIET VAN EEN BRUISEND LEVEN!