SAVE your

SPOT

ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR
ENKELE SPOTS PER JAAR BESCHIKBAAR

 Opschalen naar 100k omzet per maand,
zonder dat het je hele leven overneemt

dit wil ik!

12 maanden exclusieve coaching voor gevorderde dienstverlenende ondernemers (vanaf 250k omzet per jaar)

Je BEDRIJF op DE TWEEDE PLAATS en jouw leven OP    1. 

Duurzame OMZETGROEI, onafhankelijk van JOUW TIJD.

Een bedrijf dat JE LEVEN verrijkt, vervult en VOORZIET IN VRIJHEID.

#

350
8,9
5
21

happy clients

review score

paar hakken

jaar ervaring

+

Je begrijpt dat ONDERNEMEN GEEN SPRINT is, maar een MARATHON

Je bent heus in staat om alleen te trainen voor die marathon, maar om die hele run in je eentje te lopen voelt… vreselijk eenzaam.

Je kent maar weinig ondernemers, die ondernemen op jouw niveau. Je bent vaak degene die het meest “aan de tafel” brengt en waar anderen komen “halen” in plaats van dat jij eens voelt dat je uitgedaagd wordt door iemand.

Je mist een sparringspartner op niveau. Een snelle denker, die hoort wat jij tussen de regels door zegt en jouw behoeftes en verlangens begrijpt, die je zelf misschien nog niet eens hebt opgemerkt.

Een klankbord waarmee je alles kunt bespreken en bovendien alle “shit”, die óók bij het ondernemen komt kijken, en allemaal op jouw bordje valt, snel kan opruimen. Zoals gedoe in je team of met klanten. Of beter nog: Samen de lekkages bekijken, waardoor we ze zoveel mogelijk dichten.

Je zoekt iemand die jou in de zesde versnelling weet te zetten, waardoor het enthousiasme over je bedrijf weer door je lijf giert, zonder dat je hiervoor in 36 bochten moet wringen en dit ten koste gaat van dat wat écht belangrijk is in je leven. Zoals leuke dingen doen met vrienden en familie. Op vakantie gaan. En met volle teugen genieten van dat wat je al bereikt hebt.

dit wil ik!

In deze situaties kan ik je helpen…

Je wil dat jouw klanten kéér op kéér bij je blijven kopen, of welke cross- sell, upsell, downsell-strategieën je op welke plaatsen in kan zetten om het aantal herhaalaankopen te vergroten.

Je wil je team verder uitbouwen, zonder roekeloos hoge kosten op je hals te halen. Je wilt dat er zo min mogelijk ruis is in de communicatie onderling en waarbij je de werkzaamheden, verantwoordelijkheden (en vakantie's!) op een manier verdeelt, die jou kopzorgen bespaard en omzet oplevert. Een team dat jou vrijheid geeft en jou misbaar maakt in je bedrijf, wanneer dat nodig is.

Je wil een hoogwaardig aanbod van bijvoorbeeld 25k toevoegen aan je aanbod. Hiervoor wil je de juiste & investeringsbereide klanten aantrekken, dit aanbod als no brainer leren verkopen door High Level Sales en bovendien weten hoe je dit aan de achterkant daadwerkelijk waarmaakt en zelfs ambassadeurs creëert, die met liefde 5- sterren recensies afgeven.

Je wil dat alle teksten die er uit je vingers vloeien zorgen voor instant sales door scherpzinnige copywriting. In je funnels. In je content. Op je salespagina’s. In je podcast en video's (scripts/opbouw). En al deze output bovendien op een slimme manier hergebruiken.

Je wil unieke (en wellicht geheime?) elementen toevoegen aan jouw aanbod, waarmee je een onuitwisbare indruk maakt bij je klanten en de beleving van jouw aanbod naar een top notch niveau brengt. Hiermee creëer je bovendien flinke reuring rondom jouw merk, waardoor je autoriteitspositie verstevigt en je een omzetpiek afdwingt.

Jouw situatie vraagt maatwerk. Het is dus niet zo dat we aan al deze punten móeten werken. Wellicht heb je zelf een ander vraagstuk.

Vraag gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier of stuur me een DM. We bekijken in elk geval wat er bij jou past en wat jij nodig hebt om te groeien en verder te verstevigen.
Jouw situatie vraagt maatwerk. Het is dus niet zo dat we aan al deze punten móeten werken. Wellicht heb je zelf een ander vraagstuk. Vraag gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier of stuur me een DM. We bekijken in elk geval wat er bij jou past en wat jij nodig hebt om te groeien en verder te verstevigen.
scherpzinnige copywriting en onderscheidende ideeën.

dit wil ik!

SPOT ON COACHING,

Voor dienstverlenende ondernemers die toe zijn aan een business die hun leven verrijkt, vervult en voorziet in vrijheid. 

We starten met twee 1-op-1 kick-off sessies van 1 uur via ZOOM. Dankzij de voorbereidingsdocumenten met scherpe vragen, haal je het meeste uit deze sessie. En je ontvangt bovendien een opname.

1:1 Kick off

1:1 Feedback op documenten

PROGRAMMA?

wat krijg je in dit

Vervolgens hebben we elke maand een 1-op-1 groeisessie van 45 minuten om je actieplan te verfijnen. Je krijgt dus elf keer per jaar mijn persoonlijke aandacht om je plan zo goed mogelijk te finetunen en prioriteiten te stellen voor een heldere focus in je bedrijf. Dankzij de voorbereidingsdocumenten met scherpe vragen, haal je het meeste uit deze sessie. En je ontvangt bovendien altijd een opname.

1:1 Groeisessies

Wekelijks leg je jouw vraagstuk aan mij voor via Telegram, waarin je mijn ongezouten feedback krijgt.

1:1 Telegram Support

Twee keer per maand kan je feedback vragen op een document naar keuze, zoals bijvoorbeeld:
- een websitepagina (homepage, over mij pagina, salespagina of opt-in pagina)
- je webinar
- een social media post
- een advertentie
- een mail uit een funnel
- een reactie (DM- bericht, email, voicemessage), die je wil versturen naar een potentiële klant met als doel een nieuwe klant binnenhalen.
- een reactie, die je wil versturen naar een klant met een bepaalde boodschap, waarbij je wilt dat zij ander gedrag vertonen of waarbij het belangrijk is dat de boodschap goed "valt" (Bijvoorbeeld: een klant die niet/te laat betaalt, een klant die je in het weekend zit te whatsappen, een klant die continu zijn afspraken verplaatst/ niet nakomt, het beëindigen van een samenwerking etc. ).

Maar dit is NOG NIET alles...

1:1 live sessie

Soms is het fijn om wat meer tijd te hebben om samen dieper te duiken in een bepaald project in je bedrijf, zoals bijvoorbeeld het uitdenken van een klantreis, een blauwdruk van je team. Gedurende het traject kan je daarom voor een onderwerp naar keuze een 1:1 live sessie op locatie (omgeving Geldermalsen) met mij inplannen van 9-13 uur inclusief lunch. Indien je de voorkeur geeft aan online duurt de sessie 3 uur.
Hoe start je met het opbouwen van vermogen via Bitcoin (crypto)? Vandaag nog. Mijn man en ik hebben de afgelopen 3 jaar een fors vermogen opgebouwd via Bitcoin en wij geloven dat dit pas het begin is. Door de zogenaamde “halving” die er rond April aankomt wordt Bitcoin schaarser en zal de koers naar verwachting nog flink gaan stijgen (terwijl je euro’s op de bankrekening letterlijk verdampen door de inflatie). Dit is dus hét moment om te investeren.

In deze masterclass (in groepsvorm) van 1,5 uur neem ik je mee in alles wat je moet weten om te starten met het opbouwen van vermogen via Bitcoin. Ik deel onze strategie, de valkuilen en de risico’s. Je kunt al je vragen live aan me stellen. En ik neem je letterlijk live mee in het aanmaken van een account en het doen van je eerste storting. Bovendien help ik je een plan te maken voor winstneming.

BOUW JE VERMOGEN OP VIA CRYPTO

Je ontvangt o.a. mijn:

- Content stappenplan
- High-Level Copywriting Methode
- High Level Sales Training
- Masterclass voor een Winstgevende Website
- Succesguide handleiding
- Toegang tot de Online Bibliotheek

en dat wat Tamara gedurende het traject nog ontwikkelt of nodig acht voor je ;). Voer voor winnaars die met hun bedrijf naar de top willen, terwijl ze genieten van een vervullend leven. 

Exclusieve hulpmiddelen

Ik heb beperkt plek voor Mentorship klanten.
Vanaf 1 augustus 2024 komt er weer één plek beschikbaar.

Boek nu een vrijblijvende call via de aanmeldbutton, waarin we bekijken of
ik je verder kan helpen en jij jouw spot alvast kan reserveren.

Ik heb beperkt plek voor Mentorship klanten.
Vanaf 1 augustus 2024 komt er weer één plek beschikbaar.

Boek nu een vrijblijvende call via de aanmeldbutton, waarin we bekijken of ik je verder kan helpen en jij jouw spot alvast kan reserveren.

Investering: 2250,- excl. BTW per maand (12 maanden),
of 25000,- excl. BTW bij betaling in één keer. 

Investering: 2250,- excl. BTW per maand (12 maanden),

of 25000,- excl. BTW bij betaling
in één keer. 

Plan een vrijblijvende call

WANNEER je INSTAPT in het 1:1 MENTORSHIP, wordt dit je NIEUWE NORMAAL 🙌

"Destijds begon ik met 5 klanten per maand en op dit moment zitten we tussen de 25 en 30 klanten per maand en heb ik een heel team met zzp'ers die mij helpen. Ik ben nu echt zelfstandig en heb financiële vrijheid..."

Linda Zwanenburg

VSO ontslagexpert

"Ik merkte dat ik mensen nog niet genoeg raakte op bepaalde vlakken of dat het niet altijd de juiste mensen waren die werden aangetrokken..."

Shelley Barendregt

Efficiëntie Expert

"De samenwerking met Tamara heeft mij opgeleverd dat ik veel betere content ben gaan maken, dus dat klanten veel warmer zijn wanneer ik met ze in gesprek ga en veel eerder klant bij mij worden..."

Kim Werensteijn

Recruitment Marketeer

SAY NO MORE... DIT WIL IK OOK!

Dit is VOOR JOU als…

Je bent een dienstverlenende ondernemer, zoals een marketeer, (hr) expert, adviseur.

Je draait een omzet van circa 250k per jaar.

Tijd heb je niet. Tijd maak je. Je bent bereid om keuzes te maken, waarbij je tijd creëert om de acties voortkomend uit dit traject te implementeren en zo aan een duurzaam bedrijf te bouwen, dat jouw leven verrijkt, vervult en voorziet in vrijheid.

The Meeva Leaders is het programma, waarbij je de leider wordt, die zichzelf een hogere standaard gunt. Vertrouwen in jezelf, hogere prijzen en duidelijke grenzen. Met als gevolg een groeispurt in omzet, zonder dat dit ten koste gaat van jouw leven.

dit wil ik!

Dit is VOOR JOU als…

Je bent een dienstverlenende ondernemer, zoals een marketeer, (hr) expert, adviseur.

Je draait een omzet vanaf circa 250k per jaar.

Tijd heb je niet. Tijd maak je. Je bent bereid om keuzes te maken, waarbij je tijd creëert om de acties voortkomend uit dit traject te implementeren en zo aan een duurzaam bedrijf te bouwen, dat jouw leven verrijkt, vervult en voorziet in vrijheid.

Toen ik in 2017 mijn stuit kneusde bij de bevalling van mijn zoontje, ging ik vervangend werk doen bij mijn toenmalige baan in loondienst. Ik werd daarbij opgemerkt door de marketingmanager: "Tamara, jij bent een échte marketeer".

Ik leerde ondertussen alles over de psychologie achter een aankoopbeslissing, klanten aantrekken via online kanalen en hoe je dit op een zo efficiënt mogelijke manier doet. Deze theorie werd mijn kompas en ging ik testen bij een bevriende ondernemer. Zij ging binnen 8 maanden van 12.000 euro naar 58.000 euro omzet.

Werken bij mijn baan ging inmiddels niet meer. Ik werd 100% afgekeurd. Maar opgeven staat niet in mijn woordenboek. En de WIA in, al helemaal niet. Ik startte mijn eigen bedrijf

een match made in heaven

Marketing EN IK

Niet de prijzen durven te vragen, die ze waard zijn. Al het moois in het leven aan de kant schuiven voor hun bedrijf. En ondanks al die concessies alsnog een tegenvallende winst hebben…

Inmiddels heb ik meer dan 350 ondernemers geholpen, waaronder ZZP'ers, maar ook tonnenbedrijven met 8- 19 medewerkers in dienst. En ben ik drie jaar ingehuurd door de bekende businesscoach Tineke Zwart.
Ik bied ZZP’ers mijn kompas, onderweg naar de eerste 100.000 euro. Maar ook gevorderde ondernemers met 8 – 19 man personeel in dienst, die tussen de €400.000,- en de miljoen omzet draaien.

 “Ik geloof in waarde leveren, de leukste klanten aantrekken, en werken in mijn Zone of Genius. Hard voor weinig is niet mijn stijl. Die van jou ook niet, toch?”

Mijn MISSIE

ondernemers helpen die altijd 'AAN' staaN

Dit programma is voor jou als:

 • Je bent een dienstverlenende ondernemer, zoals een marketeer, (hr) expert, adviseur.
 • Je draait een omzet vanaf circa 250k per jaar.
 • Tijd heb je niet. Tijd maak je. Je bent bereid om keuzes te maken, waarbij je tijd creëert om de acties voortkomend uit dit traject te implementeren en zo aan een duurzaam bedrijf te bouwen, dat jouw leven verrijkt, vervult en voorziet in vrijheid.

1: VOOR WIE IS dit Mentorship het meest GESCHIKT?

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: Voor wie is dit Mentorship niet geschikt?


5: Wanneer vinden de 1:1 sessies plaats?

Dit programma is niet geschikt als:

 • Je hebt een webshop of verkoopt fysieke producten.
 • Je omzet is onder de 250k per jaar. In dit geval is The Meeva Leaders & Millionaires het programma dat beter bij jou past.
 • Wanneer je niet bereid bent om tijd vrij te maken om de acties voortkomend uit dit mentorship te implementeren.

2: VOOR WIE IS DIT MENTORSHIP NIET GESCHIKT?

1: VOOR WIE IS DIT MENTORSHIP HET MEEST GESCHIKT?

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

5: Wanneer vinden de 1:1 sessies plaats?

Je kunt kiezen voor deze opties:
- 2250,- excl. BTW per maand (12 maanden).
- 25.000,- excl. BTW bij betaling in één keer.

3: WAt is de investering?

2: VOOR WIE IS dit mentorship NIET GESCHIKT?

1: VOOR WIE IS DIT MENTORSHIP HET MEEST GESCHIKT?

4: Wanneer kan ik starten?

5: Wanneer vinden de 1:1 sessies plaats?

Ik heb beperkt plek voor Mentorship klanten. Vanaf 1 juni 2024 komt er weer één plek beschikbaar.

Boek nu een vrijblijvende call via de aanmeldbutton, waarin we bekijken of ik je verder kan helpen en jij jouw spot alvast kan reserveren.

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: Voor wie is dit Mentorship niet geschikt?


1: Voor wie is dit Mentorship het meest geschikt?

5: Wanneer vinden de 1:1 sessies plaats?

VEELGESTELDE VRAGEN

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: Voor wie is dit Mentorship niet geschikt?


1: Voor wie is dit Mentorship het meest geschikt?

5: Wanneer vinden de 1:1 sessies plaats?

Dit programma is voor jou als:

 • Je bent een dienstverlenende ondernemer, zoals een marketeer, (hr) expert, adviseur.
 • Je draait een omzet vanaf circa 250k per jaar.
 • Tijd heb je niet. Tijd maak je. Je bent bereid om keuzes te maken, waarbij je tijd creëert om de acties voortkomend uit dit traject te implementeren en zo aan een duurzaam bedrijf te bouwen, dat jouw leven verrijkt, vervult en voorziet in vrijheid.

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: Voor wie is dit Mentorship niet geschikt?


1: Voor wie is dit Mentorship het meest geschikt?

5: Wanneer vinden de 1:1 sessies plaats?

Dit programma is niet geschikt als:

 • Je hebt een webshop of verkoopt fysieke producten.
 • Je omzet is onder de 250k per jaar. In dit geval is The Meeva Leaders & Millionaires het programma dat beter bij jou past.
 • Wanneer je niet bereid bent om tijd vrij te maken om de acties voortkomend uit dit mentorship te implementeren.

4: Wanneer kan ik starten?

3: Wat is de investering?

2: Voor wie is dit Mentorship niet geschikt?


1: Voor wie is dit Mentorship het meest geschikt?

5: Wanneer vinden de 1:1 sessies plaats?

Ik heb beperkt plek voor Mentorship klanten. Vanaf 1 juni 2024 komt er weer één plek beschikbaar.

Boek nu een vrijblijvende call via de aanmeldbutton, waarin we bekijken of ik je verder kan helpen en jij jouw spot alvast kan reserveren.

VEELGESTELDE VRAGEN

Alleen ga je snel, samen kom je verder

dit wil ik!

ontkurk jouw next level in Business en GENIET VAN EEN BRUISEND LEVEN!