STABIEL EN EFFICIËNT DOORGROEIEN MET JOUW MKB BEDRIJF VIA ONLINE KANALEN

Je wil de grote klanten en de juiste medewerkers aantrekken...

Je bent een geboren netwerker en hierdoor heb je een succesvol bedrijf gebouwd met een team aan medewerkers in dienst.

Je agenda staat doorgaans bomvol met afspraken, want je hebt je netwerk warm te houden. Je wil verzekerd zijn van sales in de toekomst, zodat jij de hoge kosten van o.a. je medewerkers kan blijven garanderen.

Eigenlijk zou je willen dat je een vrije agenda hebt. Niet dat je niet hard wil werken, want daar hou je van. Maar wel dat je zelf kan bepalen welke taken je vandaag oppakt en waar je gewoon even geen zin in hebt. 

En dat je om 9 uur kunt beginnen in de sportschool. Of om 12 uur spontaan kunt besluiten om buiten de deur te lunchen, omdat de zon toevallig zo lekker schijnt vandaag. En vooral dat je op vakantie kan gaan, zonder dat je plat- gebeld en gemaild wordt.  

Je wil die ruimte voelen in je agenda. 

Terwijl die interessante klanten jóuw bedrijf weten te vinden, zonder dat jij hier zelf continu voor nodig bent. 

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach
Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Klanten die al voorafgaand aan het verkoopgesprek overtuigd zijn van jouw bedrijf...

Ik geloof in een nieuwe manier van zaken doen. Die van de online wereld, waarin je met een High Level Marketing & Communicatie strategie ervoor zorgt dat de klanten jóu weten te vinden. 

Dat zij al op afstand grotendeels overtuigd zijn om klant bij jou te worden. En het gesprek met de kop koffie slechts nog een formaliteit is om het rond te maken. En misschien wel online plaats kan vinden 😉. 

Het zorgt er ook voor dat je bekend komt te staan als interessante werkgever, waarvan mensen in de gaten gaan houden of er wellicht een vacature vrij komt binnenkort, omdat ze dolgraag bij jouw bedrijf willen werken. 

We leven in een hele andere tijd dan 20 jaar geleden. Een wereld waarin de klant steeds kieskeuriger wordt met wie ze willen werken, want er is zoveel aanbod. 

Je hebt online een onderscheidend en uniek merk neer te zetten, waardoor je continu top-of-mind bent bij je potentiële klanten, er reuring ontstaat zonder jouw fysieke aanwezigheid en die grote, interessante klanten gewoon met jóuw bedrijf willen samenwerken.  

Ze op afstand te verleiden in plaats van te overtuigen.
 

Ik geloof dat je door het inzetten van een goede online strategie ervoor zorgt dat je jouw bedrijf opschaalt als een geoliede machine, zodat je meer omzet en winst creëert met minder personeel en bovendien zelf de ruimte voelt in jouw agenda voor dat wat voor jou écht belangrijk is in het leven.

Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou en je bedrijf zie om verder door te groeien via online kanalen? Plan hieronder dan een Gratis Groeisessie.

Ben jij de koploper, die kiest voor efficient doorgroeien met je bedrijf dankzij de online mogelijkheden? Of kies je ervoor om hard te blijven werken en een keer achterop te raken?

Wordt gezien als de autoriteit in je markt

Wordt gezien en gerespecteerd als de autoriteit in jouw branche door een sterke positionering en trek hiermee de beste matches (lees ook grote namen) van klanten aan. Ik sta naast jou bij het maken van belangrijke keuzes omtrent (marketing) strategie, zodat je meer naam gaat maken.

Doorlopend de meest passende klanten en medewerkers aantrekken

Trek doorlopend méér en de meest passende klanten en medewerkers aan door zichtbaar te zijn op online kanalen (zoals bijvoorbeeld je website, LinkedIN of een podcast) met mijn High Level Communicatie Methode, zodat je hiermee je winst op de meest simpele manier verhoogt, zonder jouw fysieke aanwezigheid. Samen met mijn team leid ik intern jouw marketingmedewerker(s) verder op.

Klanten verleiden in plaats van overtuigen

Samen met mijn team leer ik jouw marketingmedewerker(s) de psychologie achter de aankoopbeslissing te vertalen naar high level online communicatie, zodat je met jouw online content niet aan het pushen, trekken of overtuigen bent, maar aan het verleiden. En hiermee doorlopend van (onbekende) volgers gloeiendhete leads maakt, die al op afstand overtuigd zijn om met jouw bedrijf samen te werken en het salesgesprek slechts nog een formaliteit is. Ik geloof namelijk dat sales al vér voor het gesprek zelf begint.

Toon Leiderschap in jouw communicatie en creëer hiermee een vrije agenda

Toon leiderschap in je interne en externe communicatie, zodat de verwachtingen van klanten en medewerkers helder zijn, zij bovendien jouw tijd beter respecteren en door deze overduidelijke communicatie jij jezelf op alle vlakken faciliteert om in rust en met een vrije agenda je business nog verder op te schalen.

High-level-copywriting-strategie-tamara-van-vliet

Dit is niet voor iedereen...

  • Je hebt een succesvol (MKB) bedrijf met een team aan medewerkers (ZZP of in dienst).
  • Je doet eigenlijk maar wat om je bedrijf te laten groeien. En het werkt. Maar je wil doorgroeien met een onderbouwde (marketing) strategie, die je meer winst en rust in je agenda opleveren.
  • Je bent nog niet actief online zichtbaar met je bedrijf of je bent wél zichtbaar met je bedrijf, maar het zet nog niet zoveel zoden aan de dijk. Je post bijvoorbeeld af en toe iets op LinkedIN of je marketingmedewerker houdt een online kanaal bij. Het levert alleen nog niet de klanten en medewerkers op, die je zou willen.
  • Je hebt intern een marketingmedewerker in dienst of bent bereid om iemand hiervoor aan te nemen voor x- aantal uur in te huren, zodat jijzelf verder nauwelijks tijd kwijt bent aan de uitvoering van het marketingplan.
  • Je hebt een “the-sky-is-the-limit- instelling” en je bent een aanpakker met een let’s-do-it mentaliteit. Je staat open voor vernieuwingen, ookal moet je hiervoor soms door wat weerstand heen of uit je comfortzone stappen.

Laten we in gesprek gaan met elkaar...

Via onderstaande button boek je een vrijblijvende Groeisessie met mij, waarin ik de kansen die ik voor jou zie met je deel en we samen bekijken of ik je verder kan helpen.

Zie dit als een matchproces, waarin we samen bekijken of jij (nu) op het goede punt staat waarop ik je kan helpen en of jij, net als ik, bereid bent om all-in te gaan.

Deze call is helemaal gratis en verplicht je verder tot niets, maar hij is niet voor iedereen geschikt.

Na het boeken van de Groeisessie kom je op een pagina terecht met een vragenlijst ter voorbereiding van onze sessie.

Na ontvangst van de vragenlijst hoor je binnen 24 uur op werkdagen of je geselecteerd bent voor het gesprek. Ik heb twee plaatsen per maand beschikbaar hiervoor.

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Ervaringen

In 2019 pakte ik de kans van iets dat onmogelijk leek...

Het begon allemaal toen ik mijn stuit kneusde en chronische zenuwpijn kreeg na de bevalling van mijn zoontje, waardoor ik niet lang meer kon zitten.

Ik werd 100% afgekeurd, maar weigerde om bij de pakken neer te gaan zitten.

Het was voor mij het startschot om mijn droom achterna te gaan om een groot bedrijf te runnen, maar dan wel op mijn eigen voorwaarden, zodat mijn lichamelijke klacht geen issue is, ik volop kan genieten van de jonge jaren van mijn zoontje Milan (5jr) en dochtertje Fenna (2jr) en bovendien het liefst 5x per jaar op vakantie ga ;).

Ik geloof in een wereld waarin je kneiter ambitieus en succesvol kunt zijn met je bedrijf, zonder dat dit ten koste gaat van je privé leven of je gezondheid.

Daarom is het mijn missie om naast jou als CEO te staan en je te helpen doorgroeien naar de marktleider in jouw branche, terwijl je zelf misbaar wordt in je bedrijf, waardoor je alleen nog het leuke werk doet binnen jouw Zone of Genius en je bovendien vrij kan nemen wanneer je daar zin in hebt.

De afgelopen jaren heb ik hierbij meer dan 200 ondernemers geholpen door het maken van slimme strategische keuzes, die uitgerold worden aan de hand van mijn interne en externe High Level Communicatie Methode.

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach

Tamara van Vliet