Tamara van vliet positionering copywriting

The Secrets of Selling Stories

de masterclass waarin je leert hoe jouw instagram stories wél meer verkopen opleveren

Tamara van vliet positionering copywriting

The Secrets of Selling Stories

de masterclass waarin je leert hoe jouw instagram stories wél meer verkopen opleveren

Zo verleid je klanten in plaats van ze te overtuigen...

  • Ik laat zien welke psychische elementen ik toepas, waardoor meestal zo’n 80% van mijn kijkers mijn stories tot het einde afkijkt en ik hierdoor dus gloeiendhete leads creëer, waaraan ik kan verkopen.

  • Met welke elementen bouw ik het doen van mijn aanbod op, zodat ik een aanbod van < € 1000,-, zoals de High Level Copywriting Livedag, zonder tussenkomst van een verkoopgesprek verkoop via stories.

  • Ik laat zien waar ik de grens trek in het delen van privé- zaken. Zonder vriendinnerig te worden (vriendinnen zijn gratis). In hoeverre is het nodig om jezelf kwetsbaar op te stellen? En wanneer ben je kostbare tijd aan het verspillen aan zaken die niet bijdragen aan het aantrekken van klanten? En ben je zelfs eerder (onnodig) volgers en dus klanten aan het afstoten.

  • Welke dingen doe ik om mijn leiderschap en eigenheid te tonen, waardoor precies díe ideale klanten die ik wil aantrekken dusdanig vertrouwen krijgen en mijn meerwaarde inzien, waardoor zij het meer dan logisch vinden om hogere bedragen te investeren, zoals 20k om met mij te kunnen werken.

  • De Do’s & Don’ts, waardoor ik niet elke dag zichtbaar hoef te zijn, maar met elke storyreeks díe ik maak de juiste klanten trigger en zo doorlopend klanten aantrek. Zonder dat ik aan het overtuigen ben.

In deze exclusieve Masterclass laat ik je in 1,5 uur zien hoe je ervoor zorgt dat jouw Instagram Stories wél meer verkopen opleveren. Zelfs in een markt met inflatie, afnemend bereik op Instagram etc.

Datum: Dinsdag 13 juni van 10.00-11.30 uur via ZOOM. Je ontvangt achteraf een opname, die onbeperkt beschikbaar blijft.

Tamara-van-vliet-high-level-copywriting-coach