REVIEWS

"Ik merkte dat ik mensen nog niet genoeg raakte op bepaalde vlakken of dat het niet altijd de juiste mensen waren die werden aangetrokken..."

Shelley Barendregt

Efficiëntie Expert

Ik wist dat ik haar moest hebben...

"Ik werk sinds een paar weken samen met Tamara en ben hier nu al enorm tevreden over. Mijn bedrijf is hard gegroeid de afgelopen maanden en ik zocht extra hulp. Tamara weet alles op het gebied van online marketing. Ik wist dat zij al meerdere malen ondernemers naar een hogere omzet én meer rust had begeleid, dus ik wist dat ik haar moest hebben. Tamara weet niet alleen alles van online marketing, ze weet het ook nog eens op een fijne manier heel helder uit te leggen. Daarnaast is ze ook gewoon een heel leuk mens. Ze is betrokken, enthousiast en denkt oprecht mee."

Tineke zwart 

"De coaching van Tamara heeft voor mij wel betekend dat ik meer rust echt in m'n bedrijf heb en weet waar ik mij op moet focussen en waar ik mij op moet richten..."

Natascha de Swart

Strategisch Business Partner

SOCIAL PROOF

succesberichten

De kwaliteit van de gesprekken zijn enorm verbeterd.

"The Meeva Leaders is ongelooflijk belangrijk voor mij geweest. Voordat ik startte met Tamara had ik heel veel gesprekken met leads die via mijn social media of advertentie binnenkwamen. De gesprekken waren echter veel te vrijblijvend, waardoor lang niet iedereen bereid was om klant te worden en écht met zichzelf aan de slag te gaan. Ik liep daar enorm op vast. Het kostte me veel tijd om al die gesprekken te voeren die uiteindelijk niets opleverden. Samen met Tamara ben ik hier als eerst mee aan de slag gegaan. Hoe? Door vooraf de gesprekken al anders te 'verkopen', zodat de vrijblijvendheid ervan af zou gaan. Dat leverde veel minder gesprekken op (eng!), maar wel kwalitatief betere gesprekken. En dat was het doel. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met het salesscript van Tamara, waardoor de kwaliteit van de gesprekken zelf enorm zijn verbeterd. Ik kan niet meer zonder het salesscript, het is echt mijn grootste lifesaver. Ik heb veel meer de leiding tijdens het gesprek, ik stel de juiste vragen aan mijn gesprekspartner en zorg ervoor dat mijn potentiële klant mijn programma aan zichzelf verkoopt. Zonder Tamara draaide ik nu nog in cirkeltjes en had ik waarschijnlijk andere werkzaamheden naast mijn coachbusiness moeten oppakken. Ik zou gewoon niet voldoende klanten hebben om van te kunnen leven.

Kim Nijmeijer

"Destijds begon ik met 5 klanten per maand en op dit moment zitten we tussen de 25 en 30 klanten per maand en heb ik een heel team met zzp'ers die mij helpen. Ik ben nu echt zelfstandig en heb financiële vrijheid..."

Linda Zwanenburg

VSO ontslagexpert

Mijn omzet is afgelopen jaar verdubbeld...

"Als ik aan Tamara denk, blijft de quote ‘Kies en je wordt gekozen’ het meest hangen: durf te kiezen voor jouw ideale klant en je zult deze klant aantrekken. Nu weet ik beter op wie ik mij richt, waarom en kan ik mijn eigen waarde beter inschatten. Ik ben zelfverzekerder gaan handelen binnen mijn onderneming ik heb durven kiezen voor mijn ideale klant en mijn omzet is in het afgelopen jaar verdubbeld. Ik heb zelfs nog grotere doelen gesteld voor volgend jaar. Ik heb vrijheid in mijn agenda en in mijn uitgaven. Het geeft mij ruimte, rust en vertrouwen in de toekomst en in mijn onderneming."

ANNE DE VRIES | WEBDESIGNER

"Ik merkte dat ik verder wilde groeien met mijn bedrijf en dat er meer in mij zat, maar dat kwam er zelf niet helemaal uit. Dus ik had iemand nodig die mij daarbij hielp. En dat was voor mij Tamara..."

Annelies Dijkstra

Imago expert

Waardevol, zelfs als je al veel van de materie weet..

"Het traject is waardevol, zelfs als je al veel van de materie weet. Tamara is super betrokken, streng 😉 maar rechtvaardig waardoor je ook echt stappen zet. De 1 op 1 calls waren heel prettig want lekker to the point en na afloop kun je alles rustig nakijken met de opname, zodat je full focus het gesprek in kan gaan. Een aanrader!"

SOPHIE SPIERENBURG | SOCIAL MEDIA EXPERT

"De samenwerking met Tamara heeft mij opgeleverd dat ik veel betere content ben gaan maken, dus dat klanten veel warmer zijn wanneer ik met ze in gesprek ga en veel eerder klant bij mij worden..."

Kim Werensteijn

Recruitment Marketeer

Mijn bedrijf groeit nu enorm...

"Ik ben met Tamara aan de slag gegaan met het traject. Ik ben zeer tevreden, Tamara heeft passie voor haar werk en dat zie je niet alleen maar voel je. Ze denkt met je mee en helpt je waar nodig. Mijn bedrijf groeit nu enorm en dit had ik zonder haar niet kunnen doen. Het was soms even doorbijten met de taken maar het is de investering helemaal waard. Zeker doen als je twijfelt!"

Roy van Antwerpen | WIA Expert

Wil je DOORGROEIEN MET JE BEDRIJF, terwijl je de RUIMTE HEBT voor dat wat écht BELANGRIJK IS IN JE LEVEN?